WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Bag & Buy: eerste verpakkingsvrije winkel

Bag & Buy wordt de eerste verpakkingsvrije winkel van Nederland. De winkel hoopt het gebruik van te veel verpakkingen terug te dringen en verspilling tegen te gaan.bag & buy

Bag & Buy

Bag & Buy wordt een winkel waar je veel droge producten kunt kopen, zoals noten, gedroogd fruit, muesli, zaden, pasta, bonen en nog veel meer. Je bepaalt zelf de hoeveelheid en koopt zoveel of zo weinig als je zelf wilt. Dit is ideaal voor mensen met een allergie of alleenstaanden. De winkel hoopt hiermee het gebruik van te veel verpakkingen terug te dringen en verspilling tegen te gaan. Je kunt in de winkel eenmalig een pot of fles kopen of je kunt iets meenemen van huis.

Crowdfunding

Om deze winkel werkelijkheid te kunnen laten worden, had Bag & Buy geld nodig door middel van crowdfunding. Crowdfunding is een manier van financieren waarbij iedereen kan investeren in een project. Je kunt dan zelf kiezen hoeveel je wilt investeren. Om de winkel te realiseren hadden ze €75.000 nodig en dat bedrag hebben ze dankzij crowdfunding dan ook opgehaald!

Je kunt alleen vandaag nog investeren in dit project. Klik hier voor meer informatie en om te investeren in Bag & Buy. Kijk voor meer informatie ook op de website van Bag & Buy.

Bron beeld: utrechtcentral.com

nog meer: wooninspiratie