Duurzaam wonen? Ga voor tegels!

Vind je duurzaamheid belangrijk? Dan wil je vast ook de juiste keuzes maken als het gaat om de inrichting van je huis. Stel jezelf de volgende vraag bij het kiezen van de juiste vloer: “Welk vloeroppervlak gaat het langst mee en geleidt warmte het best?” Juist ja, tegels! (promotie)

woonkamer-bank-tegels

Duurzaam en sterk keramiek

De keramische tegel is het soort natuurproduct wat -werkelijk waar- overal in huis toepasbaar is. Tegels zijn niet alleen makkelijk in onderhoud, ze gaan ook lang mee, zijn oersterk, onverslijtbaar en zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming. Hoezo? Steen is een topgeleider voor warmte. Met je blote voeten over de verwarmde vloer lopen -als je net wakker wordt- creëert een instant knus gevoel in huis. Daarnaast voelt je vloer juist heerlijk koel in de zomer: heerlijk comfortabel!

Makkelijk in onderhoud

Daarnaast zijn keramische tegels makkelijk schoon te houden (een doekje erover en ze zijn weer schoon), krasvast, kleurvast, in vele kleuren en formaten verkrijgbaar, modern met eigentijdse dessins, hygiënisch en overal te verwerken.

Verliefd op vtwonen tegels

De vtwonen tegelcollectie by Douglas & Jones is om verliefd op te worden: mooi, strak, modern en sfeervol, net zoals jij het hebben wilt, met oneindig veel keus. Niet alleen voor de woonkamervloer, maar ook voor de keukenwand, badkamervloer- en muur en slaapkamervloer zijn er sfeervolle dessins om mee te mixen & matchen. En zelfs voor de buitenruimte is er volop keus!

tegelgroep-tegels-tafel

Net even anders…

Eén van onze favoriete tegels is de serie Hormigon. Dit is de nieuwe ‘klassieker’ onder de tegels en daarom de perfecte basis voor een karaktervolle vloer of wand met een vintage tintje. Verkrijgbaar in drie stoere uni kleuren en vijf bijzondere ton-sur-ton dessins waar je je eigen speelse combinaties mee kunt maken. Mix & match er op los en creëer je eigen ontwerp. De leuke dessins bestaan uit Butterfly, Hearts, Citrus, Leaf & Floret motief.

hal-vloertegels-grijs

Dessins voor buiten

Heb jij een balkon, patio of fantastisch terras waar tegels voor de perfecte aanvulling zorgen? De collectie met vtwonen buitentegels bestaat naast bijna 20 uni kleuren in 2 formaten ook uit hoogwaardige design tegels met spannende mix & match opties. Duurzaam, robuust, oersterk en makkelijk te onderhouden. Een goed voorbeeld van zeer duurzame tegels zijn de met awards bekroonde duostone tegels. Dit zijn vloertegels supersterk verlijmd op een speciale onderlaag van SERAFOAM®, ze zijn licht en zo sterk als steen. En omdat ze niet in de specie of lijm hoeven worden verwerkt kun je ze heel eenvoudig ook weer ergens anders (her)gebruiken. Duurzaam dus!

Laat je inspireren

Keuze genoeg, maar voor zowel binnen als buiten kun je vast wel wat inspiratie en tips gebruiken. Check daarom vtwonentegels.nl en vtwonenbuitentegels.nl voor alle tips en weetjes om zelf aan de slag te gaan!

Bron: in samenwerking met Tegelgroep Nederland

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Gerda Vet op 5 juli 2018 om 19:15

Een stenen vloer is leuk voor de bewoners zelf maar voor de buren is het een verschrikking ik praat over een nieuwbouw tussenwoning. Je hoort ze lopen, stoelen schuiven is ook iets erg. De viltjes vliegen er steeds af en dan laten ze het maar zo. Alles hoor je vallen vooral met kinderen . Stampen klin,kt doo terwijl de woningen aan alle geluidsniveaus voldoen dus voor mij nooit geen stenen vloer je bent een last voor je buren

Shop suggesties

Inspiratie suggesties