WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Geef je bed snel een luxe look met een DIY hoofdeinde

Door het hoofdbord met een bekleding van warm wollig vilt krijgt het hoofdeinde van dit bed een extra zachte uitstraling. Het leuke is dat je zo’n hoofdeinde maken gemakkelijk zelf doet. Combineer met katoen en karton voor een vleugje nuchterheid.

Hoofdbord voor bed maken

Aan het einde van een bed komt meestal een hoofdbord. Een over-the-top exemplaar maakt van je bed een feestje! Zorg ook de kussens en het beddengoed helemaal in stijl zijn. Bij hoofdbord voor bed maken vind je hoe je eenvoudig een mooie en zacht hoofdbord voor je bed maakt. Dat heeft een luxe uitstraling! Om het hoofdbord extra opvallend te maken kun je verschillende stoffen gebruiken, bijvoorbeeld in diverse pasteltinten.

Door te spelen met vlakken kun je er helemaal je eigen invulling aan geven. Nog makkelijker: gebruik een deur als hoofdeinde! Kijk bij de kringloopwinkel of op marktplaats voor een oude houten deur en plaats die achter het bed.

Geverfd fluo hoofdbord

Wil je graag een voordelig einde van je bed? Maak dan eens een fluorescerend hoofdeinde met verf. Dat heb je zo gedaan en is heel bijzonder. Dit uiteind heb je ook kunnen zien in het vtwonen huis op de woonbeurs.

Inspiratie

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Gebruik bijvoorbeeld een kast als hoofdeinde en zet die midden in de slaapkamer. Dat geeft weer extra opbergruimte. Of maak een nis voor nog meer opbergruimte. Daar kun je bijvoorbeeld accessoires en je wekker gemakkelijk kwijt. Bestel alles wat je nodig hebt om zelf een hoofdeinde te maken online.

nog meer: wooninspiratie