WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Poef maken

Een extra zitplek tijdens verjaardagen, een bijzettafeltje of om zelf heerlijk in neer te ploffen. Een lekkere poef in huis is om verschillende redenen handig! En daarnaast staat een mooi exemplaar natuurlijk erg leuk in je woon- of slaapkamer. Bekijk hieronder hoe je een poef kunt maken.

Poef maken

Poef maken

Kom je altijd zitplek te kort als er visite is? En heb je te weinig opbergruimte in je huis? Maak dan deze poef met opbergruimte. Van een kubuskastje, zwenkwielen, een lapje stof en foam maak je zelf een praktische poef. Ideaal voor boeken, tijdschriften, een theedoos en de afstandsbediening.

Bij Ariadne at Home zijn ze dol op poefjes. Een poef bij de zitkamer, bij de eettafel of één in de kinderkamer. Wat dacht je van deze ronde poefjes, of deze poef met strik. Deze grote ronde poef is ook een blikvanger in je huis. Allemaal zijn ze met de bijbehorende werkbeschrijving heel goed zelf te maken. De poefen zijn ideaal om op te zitten, maar met een dienblad erop fungeren ze als bijzetter!

Zpagetti poef

Wat is het hip, dat zpagetti haken. Met grof garen en een grote haaknaald maak je de mooiste dingen voor in je huis. Je kunt ermee ook een poef maken. Bekijk het artikel Zpagetti poef voor het zelf maken van een poef met zpagetti. Of bekijk de zpagetti poef in de ideeëngids van ariadne at Home.

Poef in grappige vorm maken

Vind je een gewone ronde of vierkante poef te simpel? Maak er dan één in een grappige vorm of met leuke applicaties. Wat dacht je van een poef in de vorm van een XXL tas. Of een trompoef, speciaal voor kids. Beiden zijn ze origineel en staan erg leuk in de woon- of kinderkamer. Met echte tromstokken kan je kind zelfs ‘nét echt’ trommelen op de poef.

nog meer: wooninspiratie