WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

5x Kerst zonder naalden

Elk jaar, ergens midden in november, komt dezelfde discussie weer op gang: gaan we voor een échte kerstboom, of toch liever een neppe? Of wat dacht je van een kerstboom 2.0: de zelfgemaakte? Of gaan we voor de kerstbomen zonder naalden? 

Slanke den

Een sterretje hier, een zacht pomponnetje daar. Dit jaar geen naalden op de vloer, maar een zelfgemaakte strakke kerstboom die je optuigt met… textielverf. Ga voor een boom met sterallures of zet er een mooie tekst op.
Kerstbomen zonder naalden - Canvas

Canvasboom

Met een boom van canvas is het feest, want je hebt gegarandeerd een witte kerst. En dat niet alleen, deze bescheiden boom wil je bijna knuffelen. Een mooie, gouden ster als piek en je boom staat er dit jaar piekfijn bij!
kerstboom berkentakken

O, berkenboom

Van een paar berkentakken, op maat gezaagd in acht stukken, werd deze ‘kerstboom’ getimmerd. Berkenhout is een prachtig product van moeder natuur om voor kerst in huis te halen, want de bast heeft een bijna sprookjesachtige wit-zilveren kleur. Niet zo gemakkelijk te vinden in het Hollandse bos. Dan maar een ommetje naar de houthandel. Voor de versiering kun je natuurlijk wel een uitje richting het bos maken. Samen met de kinderen. Zelf een kerstboom maken, vinden ze vast leuk!
kersboom-krijt

Twee in één sierboom

Van januari tot november gaat deze boom door het leven als kapstok. In de decembermaand krijgt ‘ie een make-over tot urban kerstboom. Upgrade de boom door met witte krijtstift kerstballen, sterren en kaarsen te tekenen op de muur erachter. Voilà, een stoere, multifunctionele boom met een moderne touch.
kerstboom-latex

Kwasten met kerst

Latex is een dankbaar product. Je schildert er snel een kerstboom, sterren of ballen mee op het raam en haalt het net zo makkelijk weer weg met een sopje en eventueel een krabbertje.

Kerst shoppen

Niet creatief? Ook dan kun je een unieke kerstboom in huis halen. Wij selecteerden hieronder onze favoriete mini kerstboompjes voor een gezellige en sfeervolle kerst, zónder naalden. Of maak je zelfgemaakte kerstboom nog leuker met decoratie items als kerstballen, slingers en kersthangers. Meer kerst items vind je in onze Kerst shop.

nog meer: wooninspiratie