WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dag kale wand: 6 DIY’s voor aan de muur

Heb je een aantal kale wanden in huis die schreeuwen om meer gezelligheid? Haal de handige Harry in jezelf naar boven en ga aan de slag met een van deze DIY’s voor aan de muur. Allemaal maken mag natuurlijk ook.

diy | zelfmaken | muur | raamhanger | kinderkamer

Houten wandkandelaar

Geef je innerlijke ontwerper de vrije hand en tover een paar plankjes om tot een kunstige houten wandkandelaar. Maak ‘m zo groot of klein als je zelf wilt en kies de materialen naar wens. Aan de slag!

Messing look letters

Zeg het met… een naam, een woord of een hele zin, zolang het maar persoonlijk is. Geschreven met messing letters die stiekem gewoon van klei zijn gemaakt. Hoe je ze maakt ontdek je in de video. Leuk voor op de kinderkamer!

LEES OOK
Makkelijke DIY’s met spullen die je al in huis hebt

Subtiele wandlamp

Een sfeervolle lamp kunnen we altijd wel gebruiken. Al helemaal als het zo’n subtiele wandlamp is die door z’n basic uiterlijk in elk interieur past. En weet je wat? Duik de servieskast in en maak deze wandlamp van een bord helemaal zelf!

Magische maan

Weinig zo magisch als maanlicht door grillige takken zien schijnen. Creëer dit gevoel met een zelfgemaakte maanhanger.

LEES OOK
5x dit kun je doen met oude kaarsen

Spiegeltje, spiegeltje over de hele wand

Pak je het liever grootser aan? Men neme een stapeltje simpele, vierkante spiegeltegels, een lege wand en wat lef en in mum van tijd heb je een prachtige spiegelmuur in huis. Ideaal voor een woonkamer of andere ruimte in huis die wel een sparkle en een vergrotend effect kan gebruiken. Zo ga je zelf aan de slag met een muur vol spiegeltegels.

Met leren banden

Naast decoratieve DIY’s voor aan de muur zijn er natuurlijk ook een aantal meer praktische. Bijvoorbeeld planken die aan de muur zijn bevestigd met leren banden. Een stoer idee voor naast het bed of in de keuken. Ideaal voor expositie- en opbergruimte! En het leuke, je maakt die wandplank met leren banden helemaal zelf.

LEES OOK
5x DIY woondecoratie van hout

Shop kant-en-klare wanddecoratie

Liever niet zelf aan de slag? Shop deze kant-en-klare items.

nog meer: wooninspiratie