WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Creatief aan de slag met IKEA

Afgelopen week tijdens de perspresentatie van de nieuwe IKEA collectie 2013 verscheen die nieuwe IKEA catalogus. De nieuwe catalogus staat namelijk vol met tips en inspiratie om zelf in huis aan de slag te gaan met textiel.

ikea

ikea

Zelf aan de slag

‘Living with textiles’, is het thema van de nieuwe IKEA collectie 2013. Met gordijnen, kussens, plaids en kleden creëer je in een handomdraai een knusse en gezellige sfeer in huis. Wat zou je interieur er saai en kil uitzien zonder dit alles. Met enkel alleen al twee kussens kun je je interieur een andere uitstraling geven. IKEA laat zien hoe!

Zelfmaakidee: versier de stoel met stoffen linten

De catalogus is goed gevuld met de producten uit de nieuwe collectie en de nodige inspiratie. Maar er is zoveel meer, alleen passen al die ideeën en extra foto’s niet in één boek. IKEA heeft er iets op bedacht! Met de interactieve catalogus app voor smartphone (iPhone en android) en tablet krijg je toegang tot bijvoorbeeld interviews met designers, fotoseries en zie je hoe je een kamer in de catalogus kan veranderen met enkel textiel. Naast een inspirerende catalogus en app vind je in de IKEA vestigingen zelf ook leuke zelfmaaktips. Let goed op de kaartjes ‘Textieltip, maak het zelf met de stoffen van IKEA’ en haal de naaimachine maar vast tevoorschijn!

Bron: Ikea

nog meer: wooninspiratie