WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dit zegt jouw bank over je persoonlijkheid

Wist je dat jouw bank best veel zegt over je persoonlijkheid en je karakter? Voor de meeste mensen is de bank namelijk de belangrijkste plek in huis en hij wordt dan ook met veel zorg uitgekozen. De grootte, de kleur, de stof, het model… alles telt mee. Scroll snel naar beneden en kom erachter wat je keuze zegt over jou.

vtwonen weer verliefd op je huis aflevering 7 seizoen 13 | stylist Eva in Uithoorn | Wat zegt jouw bank over je persoonlijkheid

Strak en wit

Onaangekondigd bezoek? Bij jou geen probleem, want je huis is altijd opgeruimd en schoongemaakt. Je houdt van een rustige omgeving met niet al te veel poespas. Waar je jou het gelukkigst mee maakt? Een ochtendje schoonmaken en daarna in een opgeruimd huis heerlijk op je hagelwitte bank (zoals deze met boucle stof van MADE) ploffen met een kop thee.

LEES OOK
Een witte bank vol vlekken? Zo maak je ‘m schoon

De trendy bank

Je bank is het pronkstuk van je huis, al ben je er niet zo vaak op te vinden. Liever ben je de deur uit. Jouw woonkamer zou zo uit een woontijdschrift kunnen komen, want hij is perfect gestyled. Dat geldt trouwens ook voor je bank, die voorzien is van een boel kussens of plaids, uiteraard geheel in dezelfde stijl als de rest van de woonkamer.

De (donker)grijze brede familiebank

Ha, jij woont vast niet alleen. Of je hebt vaak mensen over de vloer. Heel erg gezellig natuurlijk, maar er moet wel plek voor zijn. Daar komt jouw bank om het hoekje kijken! Met al die gezelligheid kun je natuurlijk ook niet voorkomen dat er soms iets gemorst wordt. Gelukkig is dat geen probleem op je donkergrijze of zwarte bank.

Felgekleurd

Jij bent een spring in het veld en kunt vrij impulsief zijn. De gezelligste avondjes uit? Die beleef je met jou. Maar ook als je thuis blijft, kan het niet gek genoeg. Je huis en felgekleurde bank is persoonlijk en past bij je springerige karakter. Je interieur hangt vol met foto’s van vakanties met vrienden en vriendinnen en mooie herinneringen.

LEES OOK
Binnenkijken in een kunstzinnig huis in Utrecht

De uitgezakte versleten bank

Veel te besteden heb je niet, maar dat is ook niet erg. Je interieur is niet het belangrijkste in je leven. In jouw huis wordt geleefd, maar als je de keuze hebt zit je net zo graag bij iemand anders thuis.

nog meer: wooninspiratie