WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Deze last minute kerstcadeaus zijn áltijd raak

Er zijn mensen waarvoor het onmogelijk lijkt kerstcadeaus te kopen. Je kent ze nét niet goed genoeg of ze hebben geen bijzondere hobby of interesse. Geen nood. Wij hebben wat speurwerk gedaan. Geen treurige gezichten deze kerst: met deze cadeaus zit je altijd goed!

Interieurcadeaus zijn altijd goed

Of degene waarvoor je shopt nu een voorliefde heeft voor interieur of niet, iedereen wil een gezellig en mooi thuis. Daarom zijn woonaccessoires een hele goede optie voor iemand die je niet zo heel goed kent. Pas wel op dat je geen items koopt met een hele uitgesproken stijl, maar ga liever voor minimalistische accessoires. De items hieronder bijvoorbeeld.

Kerstcadeaus onder de € 20,-

Cadeaus onder de € 50,-

Meer budget, meer keuze. Dit kan de zoektocht makkelijker, maar ook moeilijker maken. Wat je niet met het extra budget moet doen is voor hele opvallende spullen of zelfs meubels gaan. Houd het in plaats daarvan nog steeds bij accessoires, maar investeer in mooie materialen en betere kwaliteit. Hieronder wat voorbeelden van goede opties.

Er is meer…

Denk je toch dat hét cadeau hier voor jou nog niet tussen stond? Kijk dan nog even bij de rest van de accessoires. Of doe mee met de vtwonen feestkalender en maak tot en met 24 december elke dag kans op mooie interieurprijzen.

nog meer: wooninspiratie