WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Deze badkameraccessoires bezorgen je een vrolijke start van de dag

De meeste badkamers zijn clean en stromen niet bepaald over van inspiratie. Dat mag best iets vrolijker, toch? Het is tenslotte de plek waar iedereen de dag start. Van neon tot curves: deze badkameraccessoires geven de ochtend een knipoog. Goodmorning!

vtwonen 05-2020 | riant familiehuis Breda | Badkamer groen | Houten balken | Badkameraccessoires

Rise and shine

De spiegel is één van de eerste die je ’s ochtends tegen het lijf loopt. Dus waarom zou hij niet mogen opvallen? Deze spiegel van Made heeft de vorm van een halve cirkel en geeft de illusie van een zon die opkomt. Het geeft de standaard ronde spiegel een knipoog waar we vrolijk van worden.

Vaas met curves

Nog zo’n badkameraccessoires waar we blij van worden: deze vaas van Bloomingville heeft de vorm van een vrouwenfiguur met curves. Om je er elke dag even aan te herinneren hoe mooi ze zijn. De vaas past helemaal in de trend met organische vormen en staat door het heldere glas in iedere badkamer op z’n plek. Laat de vaas leeg of vul ‘m met een paar eucalyptustakken voor een rustgevende geur.

LEES OOK
Simpele manier voor meer kleur in de badkamer

Tik tak

Iedere dag eerst onder de douche springen om wakker te worden? Dan kunnen we ons voorstellen dat vijf minuten douchen kort kan zijn. Maar als we een beetje aan ons milieu denken is dit toch écht de max. De oplossing? Deze zandlopers van Hay met felgekleurd zand. De kleinste zandloper duurt 3 minuten, dus met een beetje smokkelen kun je ‘m twee keer omdraaien.

Neon

Spice it up! Deze neon lampen van Hay kan iedere badkamer wel gebruiken. De felle kleuren – van ijsblauw tot geel – klaren de boel een beetje op. Zet er eentje op de grond of hang meerdere aan de muur. En wordt er vaak onder de douche gezongen? Dan heb je met deze neon verlichting gewoon een privé disco in de badkamer.

nog meer: wooninspiratie