vtwonen

De witte draad

Laat elke ruimte in huis baden in licht, met wit-op-wit en… nog meer wit in huis. Deze maand negen tips voor een licht, zacht en aaibaar huis. Wij geven er alvast drie weg. 

woonkamer

slaapkamer

badkamer

Zacht en licht

Niets fijner dan languit op de bank met je laptop en een stapel tijdschriften in de buurt. Helemaal als die bank zo flexibel en nonchalant chic is als deze: gemaakt van naturel linnen en met opvallende stiksels. Het kleurpalet? Ton sur ton wit en naturel, naturellement.

Donzig en licht

Met wit in huis mag de slaapkamer niet overgeslagen worden. In de slaapkamer staat wit-op-wit voor vederzacht, donzig en dromerig. De subtiele schoonheid zit ’m in het gebruik van transparante en dichte linnens, waarmee je een hoog hier-voel-ik-me-lekker-gehalte creëert.

Glanzig en licht

Hoe maak je de ruimte met de meeste harde materialen toch zacht en uitnodigend? Door aaibare en natuurlijke materialen toe te voegen. Door tegels met een lichte, bijna gouden glans te kiezen. Door zelfgemaakte details, zoals een schelpenmobile, op te hangen. Zo eenvoudig is het.

Goed om te weten: de prachtige vloer die je op deze foto’s ziet is van tav-microcement. De kleur van de vloer heet Marfil.

Meer ideeën in vtwonen april en in wooninspiratie.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Ronald op 17 februari 2016 om 11:15

Prachtig! Maar wat zijn de kleur nummers! van de bovenste foto?

>

vtwonen op 18 februari 2016 om 08:20

Beste Ronald, helaas hebben we geen informatie over de kleurnummers. Sorry, dat is ook niet meer te achterhalen.

>

Irene van Driel op 10 februari 2016 om 21:23

Ik zou heel graag willen weten waar de mozaïektegels vandaan komen en welke kleurnummer dit is.

>

vtwonen op 11 februari 2016 om 08:08

Hi Irene, de enige informatie die wij hebben, is dat de mozaïektegels van Kol Tegels: http://www.koltegels.nl/ zijn. De prijs is op aanvraag. Misschien kun je daar wat meer informatie inwinnen.

>

Wendy op 3 april 2015 om 07:51

Welk bankstel is afgebeeld op bovenstaande foto?

>

Lineke Brinkman op 11 november 2014 om 13:16

Beste VT Wonen team,

Graag zou ik erachter willen komen waar de mozaïek tegeltjes op het bad vandaan komen. Binnenkort ga ik mijn badkamer laten verbouwen en ik heb gekozen voor de kleurstelling van de foto. Ik heb echter nog geen mozaïek tegeltjes gevonden die ik zo mooi vind als die op de foto. Zouden jullie mij hiermee kunnen helpen?

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Lineke Brinkman

>

vtwonen op 13 november 2014 om 08:35

Hi Lineke, de mozaïektegels zijn van Kol Tegels: http://www.koltegels.nl/. De prijs is op aanvraag. Succes met je badkamer!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties