WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dit moet je in huis hebben voor de ultieme EK 2021 kijkervaring

11 juni begon het EK 2021! De vraag ‘weet jij al waar je voetbal gaat kijken?’ zal dit jaar waarschijnlijk wat minder vaak worden gesteld, aangezien de kroegen nog niet open zijn zoals bij vorige kampioenschappen. Maar dat maakt de spanning en gezelligheid er niet minder om. Dit heb je nodig voor de ultieme kijkervaring, gewoon bij jou thuis op de bank.

vtwonen weer verliefd op je huis | aflevering 8 seizoen 13 | Fietje in Soest | EK 2021 kijken

Borrelhap

Tijdens de voetbalwedstrijd wil je natuurlijk niet verlegen zitten om snacks en borrelhapjes. Sla deze dan ook groots in en zorg dat je ze voor het begin van de wedstrijd mooi hebt uitgestald over de tafel. Hiervoor heb je natuurlijk wel schalen en serveerplanken nodig.

Voetbalstoel

Zorg dat je een fauteuil klaar hebt staan die niet alleen stijlvol is, maar ook heerlijk zit. Het beste kun je gaan voor een gestoffeerde variant. Lekker breeduit zitten? Ga dan voor een loveseat. En nee, daar hoef je heus niet met twee mensen op te zitten… Op deze loveseat van Zuiver zit je hoe dan ook prinsheerlijk. Alleen of met z’n tweeën!

LEES OOK
Inspiratie: zo maak je je huis super comfortabel

TV-meubel

Vergeet het tv-meubel niet! Deze is super belangrijk voor de ultieme kijkervaring. Hij zorgt er niet alleen voor dat de geluidsboxen tijdens de wedstrijd op volle toeren kunnen draaien en niet pal in het zicht staan, maar ook dat de tv op op de perfecte hoogte staat. Wel zo fijn!

XL glazen

Het risico lopen dat je tijdens het inschenken van nieuwe drankjes de goal mist… no thanks. Zorg daarom dat je een een karaf en tot de nok gevulde longdrinkglazen klaar hebt staan. Dan hoef je tussendoor niet steeds op te staan om bij te vullen.

Oranje

En natuurlijk niet te vergeten: sla genoeg oranje accessoires in! Niets is te gek. Je kunt het ‘Instagramwaardig’ aanpakken door te kiezen voor mooie, grote oranje schalen en een oranje tafelkleed, maar ook die foute hoed mag je gewoon uit de kast trekken. Vergeet ook de oranje snacks niet! Paprika chips, oranje M&M’s en wat worteltjes voor de gezonder snacker.

LEES OOK
Oranje interieur: dat kan best!

nog meer: wooninspiratie