WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De nieuwe IKEA collectie 2013

Bij vtwonen zijn we al jaren fan van IKEA. Al weken verheugen we ons dan ook op de komst van de nieuwe collectie 2013. Gister was de perspresentatie  en vtwonen was erbij.

ikea
ikeaikea

Na een heerlijke lunch met kleine hapjes en sandwiches was het tijd voor de lancering van de catalogus 2013. Naast een papieren variant die vanaf maandag 27 augustus in Nederland bij 5,3 miljoen huishoudens in de brievenbus valt is er dit jaar ook een grote IKEA catalogustent. De tent is voorzien van gezellige zithoekjes, leestafels en een koffiehoek. En de tent tourt door Nederland! Kijk op ikea.nl voor een overzicht van data en tijden.

Living with textiles
In de nieuwe IKEA collectie 2013 speelt textiel de hoofdrol. Beeld je eens een huis in zonder stoffen. In één klap is alle gezelligheid en warmte weg. Daarnaast is textiel ook nog eens functioneel, denk bijvoorbeeld aan zonwering. Met kussens, dekbedden en gordijnen kun je snel en goedkoop je huis een nieuwe look geven. IKEA laat je zien hoe je dat doet! In de IKEA winkels vind je units in diverse stijlen vol met ideeën voor je eigen interieur. Voorzien van zelfmaaktips zoals het bekleden van een lampenkap.


Video IKEA Easy Change

Catalogus komt tot leven
In de papieren catalogus vind je naast inspiratie ook alle producten overzichteljk op een rij. Maar er is meer! Download de IKEA catalogus app en laat de catalogus tot leven komen met je smartphone of tablet. Pagina’s in de catalogus met rechtsboven een scan symbool zijn verrijkt met extra inspiratie. Van zo-doe-je-dat-filmpjes, fotogalleries tot verhalen van designers.

Download de IKEA catalogus app gratis voor iPhone of android.

Credits beeld: ikea.nl

nog meer: wooninspiratie