WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De leukste interieurcadeaus voor moederdag onder de € 50

Verras je moeder voor moederdag met een leuk interieurcadeau! En daar hoef je echt niet altijd de hoofdprijs voor te betalen: ook een mooi item voor in huis scoor je met een beperkt budget. Wij tippen de leukste interieurcadeaus voor moederdag onder de € 50. 

vtwonen 02-2021 | stilleven op tafel met behang met diepte
De serie vazen The Sand van witte chamotte klei kwam tot stand door een samenwerking van drie creatieven van Art in Return, Studio Yen en By Joa Amsterdam.  Links smalle vaas Sun € 125,-, in het midden ronde vazen The Sand per 2 € 330,-, rechts rechthoekige vaas Moon € 230,- (studio-yen.com, artinreturn.nl, byjoa.nl). Rechtsvoor sculptuur van speksteen € 350,- (lisetteleegwater.nl). Keramieken schaal op voet Moon Totem van Marlies Huybs € 300,- (studio-yen.com). Kleine porseleinen vaas € 21,95 (maisonnl.com). Ronde tafel 120×75 cm (Øxh) vanaf € 750,- (com-anders.nl). Behang White Spirit, prijs op aanvraag, wordt op maat geprint (pascale-risbourg.com). Gedroogde hortensia’s en strelitzia (edenique.nl). Gietvorm in gips, stuk speksteen links vooraan (keramikos.nl).

Voor aan de muur

Een herinnering zoals een dierbare foto verdient een mooi plekje aan de muur. Een fotolijst, het liefst met een leuke of toepasselijke invulling, is dan ook altijd een goed item om cadeau te doen. Laat een mooie foto afdrukken of plaats een gedicht dat echt bij haar past in het frame. Je kunt de lijst natuurlijk ook gewoon leeg laten, als mooie aanvulling op haar gallery wall. Of doe haar favoriete print cadeau.

Voor het bloemetje

Hét cadeau voor moederdag is natuurlijk een bos bloemen. Wie wordt er dan ook niet vrolijk van zo’n prachtig boeket in huis? Maak het cadeautje helemaal compleet door er een mooie vaas bij te geven. 

LEES OOK
7x persoonlijke moederdagcadeaus die je laat maken

Praktisch maar mooi

Of je nou een koffie- of theedrinker bent: iedereen gebruikt er vaak zijn of haar favoriete soort glas of beker voor. Een mooie set zet je natuurlijk het liefst altijd in het zicht én show je graag aan eventuele visite. Wat dacht je van deze? 

LEES OOK
De leukste accessoires voor jouw theemoment

Lekker zacht

Kussens en plaids zorgen voor gezelligheid in de woonkamer én slaapkamer. Fijne designs en materialen zorgen al snel voor een nieuwe look in huis op een simpele manier. En zeg nou zelf: van kussens heb je er eigenlijk nooit genoeg. Een ideaal interieurcadeau dus.

Groene vingers

Iemand met groene vingers wordt altijd blij van planten, bloempotten en gieters. Grote kans dat deze cadeaus daarom in de smaak vallen.

nog meer: wooninspiratie