WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Deze bloemen blijven minimaal twee weken mooi

Een beetje zomer tijdens de koude dagen kan geen kwaad, toch? Een bos bloemen op tafel kan deze klus klaren. Maar helaas, hoe goed je ook luistert naar de verkoper en hoe vaak je het water ook ververst, na een paar dagen gaan de eerste blaadjes alweer slaphangen. Tenzij… je ijzersterke bloemen koopt. Wij maakten een lijst met de bloemsoorten die het langste mooi blijven.

vtwonen 04-2020 | bureau gedecoreerd met glazen vazen gevuld met bloemen

De Callalelie

De ijzersterke Calla gaat lang mee en dat is maar goed ook, want je raakt er niet snel op uitgekeken. De grappige trechtervormige bloem doet niet alleen wonderen voor je interieur, maar ook voor je humeur.

De Anthurium snijbloem

Deze leuke bloem komt in alle vormen en maten, maar één ding is zeker: je zult er lang van genieten. Zet ze in een mooie bloempot en geef ze een eervolle plek in het zicht.

De Chrysant

De Chrysant staat met gemak drie weken. Deze supersterke bloem is er in alle kleuren van de regenboog en gaat dus nooit vervelen. Elke drie weken een andere kleur dan maar?

De Anjer

Van alle bloemsoorten uit deze lijst, gaat de Anjer waarschijnlijk het langst mee. Deze bloem houdt het vaak wel vier weken vol! Met zijn prachtige blaadjes in verschillende kleuren is hij een aanwinst voor ieder huis.

Helemaal gek op bloemen? Wie weet zijn deze manieren om te stylen met bloemen iets voor jou!

nog meer: wooninspiratie