WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Blikvangers: vtwonen behang, stickers & lampen

Een bijzondere draai geven aan een standaard basis was nog nooit zo makkelijk! Daarvoor heb je niet meer nodig dan een ochtendje én een of meer van de verrassende muur & licht ontwerpen uit de vtwonen collectie. Aan de slag met een mini make-over in huis met onderstaande vtwonen producten!

Ambachtelijk werk

Uren aan handwerk zit er in het ontwerp van de palmbomen, getekend door vtwonen artdirector Marlon Zwier. Dat zie je er dan ook aan af; je ziet de penstreek en ook de oneffenheden. En het mooie is: de print is opvallend, maar toch ook subtiel in die zwart-witte uitvoering. Daar sluit wandlamp Shade met z’n eigentijdse matzwarte kap naadloos bij aan.

vtwonen behang

Black beauty

De overeenkomst tussen behang Wild Flower en hanglamp Shade? Ze laten allebei zien dat stoer en romantisch heel goed samengaan. Op de mooie matzwarte achtergrond lijken de bloemetjes zo uit de lucht te komen dwarrelen… Perfect voor een snelle én indrukwekkende make-over.

vtwonen verlichting

Kijk nou!

Van doorsnee deur of tussenwand naar onbetwiste eyecatcher. Je moet wel twee keer kijken voor je in de gaten hebt dat het bij deze houten panelen toch echt om stickers gaat. Ook kroonluchter Sparkle valt in de categorie ‘gouwe ouwe in een nieuw jasje’. Die verrast hier in een klassieke setting, maar geeft net zo makkelijk een luchtige draai aan een industriële stijl.

vtwonen stickers

Loft look

Door de subtiele vegen in behang Concrete, lijkt het net of je echt een betonnen muur hebt. Easy does it, want je hebt hier geen behangtafel voor nodig. Strijk de lijm op de muur en je duwt de banen behang er zo tegenaan. Vloerlamp Shade is al even stoer, maar tegelijk ook speels, want je kunt zelf z’n vorm aanpassen. Even knikken en klaar.

Meer moois? Bekijk dan eens de volledige vtwonen collectie met nog meer items voor elke ruimte van het huis.

Bron: vtwonen collectie 2019 | Fotografie Sjoerd Eickmans | Styling Danielle Verheul

nog meer: wooninspiratie