Barbecueën in stijl? Doe mee & win!

We beginnen alweer langzaam uit te kijken naar de lente, de zomer, buiten leven en buiten eten. Daarom geven we nu al een te gekke barbecue weg, inclusief een make-over door een vtwonen stylist. (in samenwerking met Campingaz)

Wil jij deze zomer barbecueën in stijl, doe dan mee met onze winactie. Je maakt kans op een Campingaz 4 Series Classic EXS Black barbecue met een pizzasteen. Hij staat meteen paraat als je spontaan bedenkt dat het een mooie dag is om te barbecueën. Door een gelijke hitteverdeling komen je gerechten perfect bereid van de grill en aan het einde van de avond is hij ook nog eens heel makkelijk schoon te maken.

Doe mee en win deze barbecue

Barbecue deze zomer in stijl. Laat een vtwonen stylist je tuin of balkon en buitentafel mooi aankleden voor een lange zomeravond met familie en vrienden bij deze Campingaz 4 Series Classic EXS Black barbecue. Laat je gegevens hieronder achter en wie weet komen we in week 11 jouw terras stylen én een mooie fotoreportage maken voor in vtwonen, dus zorg nu alvast dat je dan beschikbaar bent!

Helaas, meedoen is niet meer mogelijk, maar wij feliciteren winnaar Jelle uit Utrecht.

nog meer: De buitenkeuken

Reacties:

Robin op 8 februari 2019 om 10:57

Wow!! Lijkt me mega gaaf. Ik heb er veel zin in.. kijk maar https://youtu.be/Hwel0TF37ZA

Jerry Israels op 9 april 2019 om 15:18

Lijkt me fantastisch om met vrienden te BBQ-en en tegelijk pizza's te maken!

Maarten van zanten op 21 april 2019 om 18:48

Eindelijk hebben wij onze mooie tuin klaar! Maar wat is een mooie tuin zonder mooie BBQ. ( niks, minder mooi) Vooral met de mooie zomer die gaat komen. Graag zouden wij de BBQ willen winnen. Nu duimen maar…..