WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Barbecueën in stijl? Doe mee & win!

We beginnen alweer langzaam uit te kijken naar de lente, de zomer, buiten leven en buiten eten. Daarom geven we nu al een te gekke barbecue weg, inclusief een make-over door een vtwonen stylist. (in samenwerking met Campingaz)

Wil jij deze zomer barbecueën in stijl, doe dan mee met onze winactie. Je maakt kans op een Campingaz 4 Series Classic EXS Black barbecue met een pizzasteen. Hij staat meteen paraat als je spontaan bedenkt dat het een mooie dag is om te barbecueën. Door een gelijke hitteverdeling komen je gerechten perfect bereid van de grill en aan het einde van de avond is hij ook nog eens heel makkelijk schoon te maken.

Doe mee en win deze barbecue

Barbecue deze zomer in stijl. Laat een vtwonen stylist je tuin of balkon en buitentafel mooi aankleden voor een lange zomeravond met familie en vrienden bij deze Campingaz 4 Series Classic EXS Black barbecue. Laat je gegevens hieronder achter en wie weet komen we in week 11 jouw terras stylen én een mooie fotoreportage maken voor in vtwonen, dus zorg nu alvast dat je dan beschikbaar bent!

Helaas, meedoen is niet meer mogelijk, maar wij feliciteren winnaar Jelle uit Utrecht.

nog meer: wooninspiratie