WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Onze favoriete banken voor de zomer

Ben jij toe aan een nieuwe bank? Haal dan meteen de zomer in huis met frisse kleuren, natuurlijke materialen en organische vormen en kies voor de bank als blikvanger in jouw woonkamer. (Promotie)

roest-bank-montel

Puur natuur met Edra

Edra is een bank met een natuurlijke uitstraling die perfect past in een stoer interieur. Door de combinatie van verschillende structuren, creëer je met deze bank mooie contrasten in je kamer. En hij zit ook nog eens heerlijk. Kortom: time to relax!

blauw-bank-montel

Mooi en mysterieus Cayenne

Door de rijke, fluweelzachte stoffen van bank Cayenne lijkt het alsof je op een wolk ligt. Deze organisch vormgegeven bank met een breed kleurenpalet van blauw- en grijstinten met een vleugje goud, geven je interieur een frisse boost.

paars-bank-montel

Back to the Sixties

Ben je op zoek naar een iconische blikvanger? Met bank Sixties haal je de typische, ronde organische vormen uit de jaren ’60 in huis mét een vleugje Art Deco en het beste van de roaring twenties.

grijs-bank-tweekleur-montel

Landscape

Heb jij een druk gezin? De comfortabele en moderne bank Landscape biedt voldoende ruimte. Deze modulaire bank bestaat uit comfortabele zitvlakken in mooie grijstinten. Net als bij het spelletje Tetris, vallen alle blokken perfect in elkaar en vormt de bank één geheel in je interieur.

Bron: in samenwerking met Montèl


nog meer: