WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Badkamermeubels uit de vtwonen collectie

We zijn hard aan het genieten van onze spiksplinternieuwe badkamermeubels. Want de dag begint toch extra goed als je badkamer de uitstraling heeft van een thuis-spa, door de mooie vormgeving én slimme extra’s.

Tegels Square in kleur Powder White, 10×10 cm, wastafel Shell in kleur Powder White met 1 kraangat 100x50x10 cm (bxdxh),onderkast Shell in kleur Powder White met 2 lades 100x50x40 cm (bxhxd), kast Shell in kleur Powder White met 2 deuren,  170x35x35 cm (hxbxd), spiegel Groove zonder verlichting 100×100 cm. De badkamermeubels zijn binnenkort verkrijgbaar.

badkamermeubel Shell collectiegrijs badkamermeubelDe Shell kast en onderkast zijn er in de kleuren Powder White, Graphite, Oak en Dark Oak, de Shell wastafel is er in de kleuren Powder White en Graphite. De badkamermeubels zijn binnenkort verkrijgbaar.

badkamermeubel solid"grijzeDe Solid kast en onderkast zijn er in de kleuren Powder White, Graphite, Oak en Dark Oak, de Solid wastafel is er in de kleuren Powder White en Graphite. De badkamermeubels zijn binnenkort verkrijgbaar.

wastafel solid

De Shell collectie

Door de bijzondere afwerking van de Shell collectie – onder andere de wastafel die opgetrokken lijkt te zijn uit de onderkast en de mooie finish in mat wit, grijs of juist een warme houtkleur – geef je je badkamer net even wat extra’s. Hallo thuis-spa!

Kies je spa-stijl

Of je nu een kleine of royale badkamer hebt, op zoek bent naar een warme uitstraling of juist een frisse look, er is voor elk scenario een passende oplossing. Er zijn: wastafels in twee kleuren (Powder White en Graphite), twee materiaalsoorten (gemalen marmer en composiet van quartz), met of zonder kraangat(en) en in verschillende breedtes • kasten en onderkasten in verschillende hoogtes en breedtes, twee materiaalsoorten (mat gelakt mdf en houtfineer), vier kleuren (Powder White, Graphite, Oak en Dark Oak) en met één of twee lades • een spiegel met of zonder verlichting en verwarming • een planchet in twee maten • een spiegelkast in verschillende maten.

Bron: vtwonen catalogus najaar 2015 | Fotografie Jansje Klazinga | Styling Frans Uyterlinde

nog meer: