Happy zwart-wit prints

Altijd goed: zwart-wit prints. Van polkadot tot zigzagdessin. In vtwonen augustus vijf snelle stylingideeën waarvan we er hier twee weggeven. Snel en stylish en… iedereen iedereen kan het!


zwart-wit printszwart-wit accessoires

Zwart-wit prints op behang

Architecten noemen dit een verkeersruimte: de hal, de overloop, een trap. Meestal is het er saai, soms ronduit rommelig. Met een paar simpele ingrepen – een spannend vloerkleed en behang met zwart-witte print op één wand – tover je die paar vierkante meters om tot een ruimte waar je de hele dag wel naar zou willen kijken.

Doe-het-zelf-silhouet

Met wat (oude) kruiken, vazen en zelfs een olijfblik maak je in een uurtje een spannend stilleven. Schilder alles eerst helemaal wit, laat het drogen. Vervolgens schilder je met zwarte verf binnen de contouren van het voorwerp, zodat er een smalle witte outline over blijft.

Bron: vtwonen | Fotografie Jansje Klazinga | Styling Frans Uyterlinde

nog meer: inspiratie

Reacties:

Anoniem op 30 juli 2013 om 09:32

Ik zou heel graag willen weten waar het vloerkleed op de eerste foto vandaan komt, erg leuk!

Anoniem op 30 juli 2013 om 11:19

@Irene: Leuk hè?! Hij heet Ullgump en komt van IKEA. http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/70256158/ En is maar 24,95! Groetjes, Ilse (webredactie vtwonen)

Anoniem op 2 augustus 2013 om 10:37

Hai Ilse, bedankt! Alleen als ik in deze link kijk zie ik een ander vloerkleed. Is deze nog wel te koop bij Ikea?

Anoniem op 5 augustus 2013 om 09:56

Hoi Irene, het is inderdaad een ander vloerkleed, excuses! Je kunt ‘m hier vinden: http://www.livvlifestyle.nl/interieur-accessoires/Textiel/vloerkleed-tapijt/House-Doctor-grijs-zwart-design-vloerkleed-Block