vtwonen

Little Quote Jar

Niet alleen beroemdheden en stijliconen zeggen memorabele dingen. Ook de mensen om je heen; je kinderen, vrienden, collega’s of geestige buurvrouw. Lieve complimenten, wijze quotes, hilarische grapjes… Al deze legendarische woorden bewaar je in de Little Quote Jar. En deze maand kun je er één winnen!

little quote jar

Verzamel quotes in je eigen Little Quote Jar

Little Quote Jar is een mooie glazen apothekerspot met kurken stop die tevens dienst doet als houder voor de speciaal ontworpen schrijfblokjes en bijbehorend potloodje. Zo kun je je mooiste momenten voor altijd kunt bewaren. De makers ontwikkelden eerder de TimeCapsule – een set om herinneringen en gebeurtenissen te documenteren. Als alles is ingevuld en de spulletjes zijn verzameld, maak je de TimeCapsule dicht. Eenmaal gesloten mag hij pas weer geopend worden op de aangegeven datum in de toekomst. Allebei dus perfect als kraamcadeau, maar ook erg leuk om cadeau te geven bij een huwelijk, verre reis of afstuderen.

Winnen?

Deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft persoonlijk bericht gehad. Niet gewonnen? Hier shop je jouw eigen Little Quote Jar!

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Jolanda op 14 oktober 2014 om 14:16

Love it!

>

sabina op 13 oktober 2014 om 14:49

leuk idee, echt super leuk om te hebben

Shop suggesties

Inspiratie suggesties