vtwonen

Vrolijk Pasen in huis!

Daar zijn ze: de eerste lentezonnestralen. Dé tijd om de lente en die fijne pastelkleuren naar binnen te brengen. En we kunnen het huis klaarmaken voor Pasen. We geven je inspiratie voor een mooi gedekte tafel tijdens het paasontbijt, accessoires om het huis een kleur touch te geven en leuke DIY-projecten.

bijzettafeltje

Strooi met kleuren

Je haalt de paassfeer  gemakkelijk in huis door het gebruik van gele en paarse kleuren. Vergeet de bloemen niet! Deze vallen nog meer op in zelfgemaakte vazen met een vrolijke kleur touch.

Aan tafel!

Het paasontbijt of een brunch, is naast alle chocolade eitjes, onmisbaar met Pasen. Een goede reden om de tafel sfeerfol aan te kleden. Niet alleen ziet een mooi gedekte tafel er gezellig uit, het nodigt uit tot aanschuiven. Wie weet smaakt het ontbijt zo nog lekkerder… Een theepot, gekleurde eierdopjes, vrolijke placemats en paasdecoratie; een paastafel aankleden is zo gepiept.

witte Paastafel

tafel Pasen

Handen uit de mouwen

Van hippe paaseieren schilderen en decoreren tot paashangers en andere decoratie. Met Pasen maak je het zo gek als je zelf wil. Met zelf geschilderde bordjes maak je van de gedekte tafel een feestje. Zo creëer je een gezellige paassfeer voor in huis met vrienden, familie of kinderen. Of je nou voor pastelkleuren kiest of een opvallende kleur als roze, geel, oranje en groen. Deze echte lentekleuren komen tijdens deze feestelijke dagen extra tot hun recht. En laten we ook de paastak niet vergeten! Meer ideeën vind je hier.

Shop in stijl

Heb je twee linkerhanden, maar wil je wel graag je huis (bescheiden) onderdompelen in de paassfeer? Dat kan ook met producten in frisse pasteltinten. Of houd jij het toch alleen bij het versieren van de paastafel met onderstaande producten?

Pasen

Bron beeld: 1. binnenkijken in Dirkshorn – 2. vtwonen catalogus – 3. vtwonen maart 2015

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

michel Tang op 29 maart 2015 om 19:42

Van welk merk zijn die leuke gekleurde muur plankjes en waar zijn die te koop, deze waren te zien in de aflevering van 29-03-2015, en voor de rest is het een prima programma,

>

Lianne de Vries op 25 maart 2015 om 11:18

Geweldig mooie ideeën! Van welk merk/bedrijf is de witte tafel met het witte bankje op de tweede foto? Of staat deze ook in een VT Wonen, dan zoek ik het op. Alvast dank! En blijf doorgaan met de leuke wooninspiratie.

>

vtwonen op 26 maart 2015 om 09:48

Beste Lianne, dit is de eetkamertafel Noos van Keijser & Co. Hopelijk kunnen we je blijven inspireren met onze artikelen :)

Shop suggesties

Inspiratie suggesties