WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De beste ideeën om vitrinekastjes in te richten

Deze oude vitrinekastjes worden extra leuk door er moderne spullen in te etaleren, zoals deze porseleinen bladerkunstwerken van Ingrid Pasmans. De fragiele glazen kastjes staan op een robuuste houten tafel, zodat het geheel niet te lieflijk wordt.

Inspiratie

Een vitrinekastje kun je op allerlei manieren in richten. Daarnaast heb je grote en kleine vitrinekastjes. Aan de muur, op tafel, waar zet jij ze neer? Maak als je weinig ruimte hebt een hoek van de werktafel vrij voor een wisselende expositie van verschillende mooie items als vazen en kannen. Bij vtwonen vind je nog veel meer vitrinekast inspiratie.

Vitrinekastjes in mooie kleuren

Je kunt een vitrinekastje natuurlijk in allerlei kleuren schilderen. Want wat denk je van een pastelgroen vitrinekastje of een zwart exemplaar? Naast vitrinekastjes van hout kun je ook een vintage ijzeren vitrinekast nemen of juist een moderne zilveren vitrinekast. Met een leuke verzameling van kleine vitrinekastjes kun je alles uitstallen en hoeven die mooie pronkstukken dus niet verborgen te worden.

Bron: vtwonen | Fotografie Jeroen van der Spek | Productie en styling Cleo Scheulderman

nog meer: wooninspiratie