WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

The PIN Gallery: Wimke Tolsma

Voor de expositie The PIN Gallery zijn 8 pinners gevraagd om 5 pins te kiezen die passen bij het thema ‘Eyecandy – get visual tickled by pure and tasteful images’. In aanloop naar de expositie wordt tot en met 10 augustus elke dag een pinner in het zonnetje gezet. Zo kun je alvast kennismaken met de pinners van The PIN Gallery. Vandaag: Wimke Tolsma.

Pinterestpagina Wimke Tolsma
gehaakt mini kleedjetafelsettingkeukentje voor kinderen

Wie ben je?

Ik ben Wimke Tolsma, IJlst, 1980, moeder van 2 mooie meisjes Bente en Madee, samen met Wopke Solkema.

Wat doe je?

Ik werk parttime als communicatiemedewerker. Daarnaast ben ik sinds kort een blog begonnen: wimketolsma.nl. Een fijne uitlaatklep voor al mijn favorieten in het leven. Verder ben ik een groot social media-fan. Pinterest is mijn favoriet, maar Instagram neemt sinds kort ook een belangrijke plaats in. Ik hou van mooie plaatjes. Verder loop ik graag hard en vind ik het leuk om te koken en een wijntje te drinken met vrienden.

Hoe lang pin je al?

Ruim 2 jaar.

Wie volg je graag zelf?

Welke van je eigen pinboards is favoriet?

For the kids

Niks is te gek voor kinderen! Een schommel in de slaapkamer, een boot als zandbak of een retro droogkap als eyecatcher in de kinderkamer. Fantastisch toch?! Meer lef in de kinderkamer!

Wat zijn je favoriete pins?

Die hangen bij the PIN Gallery!

Heb je nog een praktische pin-tip?

Als je een foto ziet en je hart maakt een sprongetje, dan moet je ‘m pinnen! En maak niet teveel boards aan, overzicht is belangrijker.

Link with love

Hoe leuk pinterest ook is. Er zijn ook nadelen: niet altijd wordt de maker van het beeld goed vermeld bij het pinnen*. Laten we als pinners ervoor zorgen dat alle makers*) van de beelden goed vermeld worden op pinterest: link with love!

*) Denk daarbij niet alleen aan de fotograaf. Ook ontwerpers, creatieve bedenkers van zelfmaakideeën, tekstschrijvers, stilisten, grafisch ontwerpers, illustratoren, bloggers etc. etc. Ere wie ere toekomt.

Deze blog is geschreven door Marike Bijlsma van Mamalifestyle.nl

Beeld: Sort of Pink | Pratos e Travessas | IKEA

nog meer: wooninspiratie