WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Originele opvullingen voor een lijst

Ben je uitgekeken op de foto’s of prints die je nu in lijsten in huis hebt hangen? Of wil je een beetje afwisseling in je gallery wall? Dan zijn er ook genoeg andere originele items waar je een lijst mee kunt opvullen. Net zo leuk als een mooie foto of poster.

Zwart wit interieur

De diepte in

Diepe lijsten zijn perfecte lijsten om te vullen met persoonlijke spullen. Omdat de lijsten wat dikker zijn, passen er ook kleine voorwerpen zoals schelpen in. Je kunt ze ook inzetten als wandplank en vullen met glaasjes met droogbloemen of andere accessoires die een speciaal plekje verdienen. Door het glas van de lijst te verwijderen en een plank in het midden toe te voegen, maak je een heel originele wandplank. 

LEES OOK
Gallery wall samenstellen in vier makkelijke stappen

In bloei

Haal de glasplaat en vulling uit de fotolijst zodat alleen het frame overblijft. Als je deze aan de muur hangt, kun je als opvulling weer andere dingen ophangen. Denk bijvoorbeeld aan een aantal mini cactussen, planten op water of bloemen. 

LEES OOK 
Extra lang genieten: bloemen drogen doe je zo

Lichtbron

Naast planten kun je in het lege frame ook kleine wandlampjes hangen. Of maak met een lichtsnoer een leuke vorm zoals een hart en hang deze in de lijst. 

Met naald en draad

Een rondje in de kringloop en je komt het vast tegen: lijstjes gevuld met een leuk borduursel. Ben je een beetje creatief, dan kun je natuurlijk zelf een mooi borduurwerk maken als opvulling voor een originele lijst. Twee linkerhanden? Dan kun je het ook bij een klein tafereel houden: span een jute zak strak in de lijst en borduur hier met een mooie kleur garen een quote of een klein bloemetje in. 

In dit jute kun je natuurlijk ook andere dingen steken als een soort prikbord. Denk bijvoorbeeld aan sieraden om ze zo op een handige en mooie manier op te bergen. En een mooie button of broche prik je er ook zo in.

nog meer: wooninspiratie