WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Voor de allerliefste moeder!

Tuuurlijk wil je moeder misschien heeeel graag een iPad als moederdagcadeau. Maar wie geeft/krijgt er nu zo’n prijzig kado op Moederdag!? Enfin blijft het meest ontroerend niet die lieve knutsel of tekening van je kind? In dit blogbericht onbetaalbaar persoonlijke kado ideetjes voor Moederdag.

Dit moederdagkado wil je echt op joúw ontbijttafel vinden: een heel lief stempelsetje van de krantenkapper.

“Laat zien dat je van je moeder houdt, met de mooie kaarten uit de LOVE Serie van Petra Boase” Te koop via buitendelijntjesshop.com.

Via etsy.com/Lemonni

Via le petit elephant

Geschenkdoos met lieve fleurige kaarten van  ilovelobstercards.nl

Anneke en Chantal van grafisch-apenkooien.nl zijn twee vers afgestudeerde grafisch ontwerpers die experimenteren erg leuk vinden. Zoals je vroeger tijdens ‘apenkooien’ alles mocht, overal op en in mocht klimmen, zo willen Anneke en Chantal ontwerpen. Vrij en met veel plezier. Via twitter hadden wij onze eerste kennismaking. Enthousiast initiatief daarom zeker aandacht voor het eerste kaartenproject van grafisch-apenkooien. Mooi kado voor Moederdag. Succes Anneke en Chantal!

Via kidsdinge.com, een webshop met speelgoed en hebbedingen. Deze kaart een hebbeding voor mama’s.

Webshop Be-flowerd wil het liefst de wereld wat fleuriger maken met haar bloemen. Mensen laten glimlachen. Deze vilten geluksengeltjes zijn van het zelfde gelukskaliber. NB de engeltjes zijn ook verkrijgbaar als ansichtkaart.

Bij de VrolijkWebshop hebben ze helemaal gelijk: “Vriendschap is belangrijk, dat beseffen we allemaal. Maar hoe kunnen we die waardering uitspreken naar elkaar? Door bijvoorbeeld weer eens ouderwets een brief te schrijven aan je vriend of vriendin.” Dit persoonlijke VrolijkSchrijfsetje kun je online bestellen via VrolijkWebshop.


Wonen, spelen en leven is het motto van webshop Hikjes in Huis. Eigenaar Janneke Zantinge is zelf productvormgever en illustrator en continue op zoek naar duurzaam en bijzondere producten. Deze Bloei wenskaart is ontworpen door Janneke en bevat zaad voor een veldbloemen mix! tip: Janneke heeft ook een Etsy shop.

nog meer: wooninspiratie