WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De leukste vaderdag cadeautjes op een rij

Na de fijne moederdagkaarten post op ons blog, kon een vaderdag post eigenlijk niet meer ontbreken. De oproep op Twitter voor tips en ideeën was zo succesvol, dat we helaas niet alles mee konden nemen. Hier een selectie van de leukste tips!

letterpress kaart

Prachtige letterpress kaart ‘You are the best Dad’ verkrijgbaar voor ongeveer € 2.50 bij Etsy shop Sarahandbendrix

vaderdag kaarten

Prachtige kaarten, verkijgbaar bij Juffies Warehouse (Juffrouw zonder zorgen) ‘I Love You Dad’, € 1.25. Een lasercut kaart ‘Happy Father’s day’ € 2.95 en Roger La Borde Wenskaart ‘Superdad’ € 2,50.

vaderdag cadeautjes
Een mooi vaderdag cadeautje. Helemaal handig als je twee vaders hebt! Gelukspoppetjes, € 7,50, verkijgbaar in de Etsyshop van Bint. Ook weleens last van papa’s die per ongeluk het verkeerde glas wijn pakken? Dit is de oplossing. Verkrijgbaar voor € 4.95 bij Lang zal ze leven.

grafische schilderijen
Mannen en de eeuwige Star Wars passie… Maar zo vinden wij het zelfs mooi en leuk! Verkrijgbaar bij Buiten de lijntjes voor € 27,95.

vintage spullen
Vonlinving heeft heel veel mooie oude, vintage spullen die voor vaders ook nog een speciale betekenis kunnen hebben! Of gewoon erg mooi staan. Kijk voor prijzen in de webwinkel.

lieve kaarten

1 & 3 Lieve kaarten voor lieve papa’s. Van Miss Honeybird, vanaf € 1.99. Voor de rockende vaders een Gretsch gitaar stempel! Van Miss Honeybird € 5.95 verkijgbaar via Etsy.

sleutelhanger mannen

De dames van Krantenkapper hebben een sleutelhanger ontworpen op krimpfolie, waar je je eigen tekst nog aan kan toevoegen! Leuk voor kids, maar ook voor je eigen paps! Verkrijgbaar voor € 4.95 in de Etsy shop van de Krantenkapper. Ook verkrijgbaar bij de Winkel van Papier.

kaarten voor papa

1 & 2 Lieve kaarten verkijgbaar bij Letterpost. 3 Handig en verstandig cadeautje! Verkrijgbaar bij vtwonen voor € 12,95 euro.

deluxe farty kit

Grappig cadeautje: Deluxe Farty Kit. Voor alle stinkende papa’s! Verkijgbaar voor ongeveer € 5,50 bij de Etsy shop van DippyLulu.

vaderdag mokken

Wat zijn ze mooi! Design Fabrix heeft prachtige mokken voor vaders. Met strikjes en snorren. Op de mok zijn twee strikjes afgebeeld, aan iedere zijde een. Verkijgbaar in de kleuren ecru, zwart, roze en rood. Voor € 20,95 bij Design Fabrix.

telefoonhoesje vilt

Telefoonhoesjes van vilt, met een mooi leren detail. Handmadebymo, € 15 euro.

vaderdag cadeautjes

Stijlkaart selecteerde ook bijzondere vaderdag cadeautjes. Klik hier om ze te zien!

Bedankt voor alle leuke tips en inzendingen!

nog meer: wooninspiratie