kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De leukste postzakitems in huis

Producten in postzakstijl zijn al een tijd enorm populair. Kussens, tassen, iPad-hoezen en zelfs Máxima werd gespot in een Jan Taminiau designerjasje gemaakt van een oude PTT postzak. De zandkleurige jute zakken met rood/wit/blauwe strepen zorgen voor een stoere uitstraling, ook in huis. Wij struinden het internet af en zetten een aantal woonaccessoires voor je op een rij, want items geïnspireerd op de postzak kunnen prima in huis!

postzakouderwetse postvanger

hockermemobord

sierkussenkussen

1. Ouderwetse postvanger

Natuurlijk kun je een postzak gebruiken waar hij oorspronkelijk voor bedoeld is: de post. Hang onder de brievenbus een oude PTT-postzak die de post opvangt. Zelf je postvanger maken? Dan kan! Heb je geen oude postzak? Op Marktplaats kun je er vast wel eentje op de kop tikken!

2. Hocker

Doordat originele postzakken redelijk exclusief zijn, moet je voor sommige postzakproducten veel geld betalen. Zo ook voor deze gave hocker. Even sparen, maar dan heb je ook wat!
Studio diezijn – € 350,00

3. Memobord

Bij Het Sfeeratelier maken ze memoborden van originele postzakken, helemaal aangepast aan jouw wensen. De postzakken kunnen gebruikssporen bevatten, maar hierdoor heb je wel een uniek item. Berichtjes, boodschappenbriefjes, foto’s verzamel je allemaal op dit leuke bord.
Het Sfeeratelier – € 32,50

4. Sierkussen

Kussens op de bank, het bed of de grond zijn echte sfeermakers in huis. Op het web zijn talloze kussens gemaakt van postzakken te vinden. Het leuke van handgemaakte sierkussens is dat bijna elk kussen anders is.
Skoon Ecodesign – € 45,00

5. Kussen van een oude postzak

Bij Stiksel vind je handgemaakte woonaccessoires met een vintage look. Bijvoorbeeld dit kussen gemaakt van een oude postzak.

Meer postitems shoppen?


nog meer: wooninspiratie