WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

12x de leukste notitieboekjes

Orde in de chaos scheppen is altijd fijn. Lijstjes maken en alles opschrijven helpt je daarbij. Mooie notitieboekjes maken daar een prettige bezigheid van! (En zeg nou zelf…als deze leuke boekjes in je woonkamer rondslingeren is dat niet erg!)

Leuke notitieboekjes

Een fijn, lekker dik boekje met daarin ruimte voor al je things to do! De notitieboekjes hebben over het algemeen bovenaan de pagina een ruimte voor de datum en je vindt er de dagen van de week. Er zijn ook boekjes met een doorzichtig mapje waardoor de pagina makkelijk open blijven staan en er nog ruimte is om briefjes of kaartjes in te bewaren. Handig! Een klein verhaal, een belangrijke notitie of gewoon dat wat er in je op komt. Het past allemaal in kleine vintage schriftjes.

Duurzaam

Naast gewone notitieboekjes zijn er ook duurzame boekjes. Zo is al het papier ‘eco-friendly’ en sommige webshops hebben een ‘buy one-give one’ principe. Koop je een schets- of notitieboek, dan doneer je automatisch een boekje of potlood aan kinderen die het nodig hebben.

Notitieboek als cadeau

Ze kunnen zo simpel maar o zo mooi zijn. vtwonen heeft een eigen stationery-lijn met uiteraard opschrijfboekjes, maar ook agenda’s, etuis en kalenders. Hiermee verblijd je niet alleen jezelf, de items zijn ook een goed idee om cadeau te doen. Weer wat anders? Je kunt ook een notitieboekje zelfmaken. Vind hier het zelfmaakidee: notitieboekjes.

Leuke notitieboekjes

Meer leuke notitieboekjes voor jezelf of voor een ander vind je in de collecties van The Gift Label en The birds and the bees. Wat dacht je van een notitieboekje speciaal voor al die adresjes in binnen- en buitenland, die je zeker nog eens wilt bezoeken? Of een boekje vol met spraakmakende quotes, die je zeker niet wilt vergeten? Het fijne aan deze boekjes is dat je er nooit genoeg van kunt hebben.

De 12 leukste notitieboekjes

Hieronder hebben wij alvast de 12 leukste notitieboekjes voor jou geselecteerd! Wil je meer bekijken? Shop dan hier allerlei kantoorartikelen.nog meer: wooninspiratie