kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Let’s Enjoy Good Taste met de Iittala giftbox

“Ik vond de zoektocht naar het perfecte cadeau voor designliefhebbers altijd een behoorlijke uitdaging – tot ik op de nieuwe Iittala giftbox stuitte.” Patrick Kooiman van designblog Interiorator vertelt over zijn liefde voor Iittala.

Iittala giftbox servies Iittala giftbox

Iittala fan

Je kent het vast wel. Vol goede moed ga je op zoek naar een speciaal cadeau voor vrienden of familie. Je kunt nergens iets geschikts vinden en komt dan maar op de proppen met een obligate cadeaubon of een envelopje met geld. Die tijd is nu dus voorgoed voorbij want ik heb de drie nieuwe Iittala giftboxen ontdekt.

Iedereen die mij een beetje kent weet dat Iittala al jaren een van mijn favoriete merken is. Al in 2003 schafte ik mijn eerste Ego koffiekopjes en schoteltjes aan en in de loop der jaren heb ik mijn Iittalacollectie alsmaar verder uitgebreid. Op het overdrevene af, moet ik trouwens bekennen. Ik heb namelijk weet-ik-niet-hoeveel Kivi waxinelichtjeshouders in huis. Mijn huiskamer en zelfs mijn slaapkamer staan er vol mee.

Je kunt je dus wel voorstellen dat ik een gat in de lucht sprong toen Iittala me vroeg om een blog te wijden aan de drie nieuwe cadeauboxen die ze net op de markt hebben gebracht, genaamd A Toast to Us, Let’s Enjoy Good Taste en Light up Your Life. Elke doos heeft een ander thema en aangezien ik dol ben op tapas en pintxos wilde ik heel graag de box Let’s Enjoy Good Taste uitproberen. Ik vind de doos in al zijn eenvoud al helemaal geweldig. Kun je nagaan hoe mooi die onder de kerstboom zal staan (ja, ik ga hem aan iemand geven die het afgelopen jaar heel speciaal voor mij is geworden – maar daar vertel ik je meer over in december). Maar goed, Let’s Enjoy Good Taste bevat dus drie iKastehelmi dauwdruppel schaaltjes, bijpassende servetten en een houten Vitrini dienblad. Zoals alle Iittala-producten, het mooiste van het mooiste op het gebied van Fins design.

Let’s enjoy good taste

Zoals je kunt zien is de inhoud van de Let’s Enjoy Good Taste giftbox perfect om hapjes te serveren in stijl – zoet of hartig; dat maakt niet uit. Ik heb dit jaar de eerste stappen gezet naar een veganistisch voedingspatroon en als je de volgende keer in de residentie van de Interiorator komt, dan zullen we je waarschijnlijk als voorgerecht een selectie veganistische tapas, zoals walnoten, groene olijven en zwarte groentechips aanbieden.

En als je toch hier bent, blijf dan na het diner nog even hangen zodat we samen een oude Hollywoodfilm kunnen kijken onder het genot van zo’n miniatuur likeurflesje van chocolade. Misschien lust je er wel twee!

Iittala giftboxen

Is het niet heerlijk om een avondje door te brengen met de mensen van wie je het meeste houdt? De komende decembermaand kun je je liefde tonen door ze te verrassen met een heuse Iittala giftbox. Niet alleen een prachtig cadeau, maar ook de start van een collectie tijdloos design dat een leven lang mee gaat.

Bestel je giftbox nu op Iittalagifts.nl en laat me hieronder of op de facebookpagina van Iittala even weten welke jij hebt gekozen.

Bron: Interiorator in samenwerking met Iittala
Beeld: Interiorator

nog meer: wooninspiratie