WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Klein woongeluk met bloomon

Heb je ze al voorbij zien komen op Instagram? De bossen van bloomon zijn een hot item. De meest imposante creaties vol kleuren komen voorbij, die veel beter passen bij je woonstijl dan je gewend was. De bossen zijn natuurlijk, en dat is nu net waar wij aan toe zijn. (promotie)Bloomon herfstboeket

Perfecte imperfectie

De spannende bossen van bloomon gaan zo van het land naar de vaas. Wat je kunt verwachten? Een bos met veel hoogteverschillen en weinig bladvulling, in pastellen alsof je in een oude snoepwinkel bent beland. Niks truttigheid, maar met de speelsheid en ongereptheid van de natuur. Een veldboeket imperfect samengesteld en gestyled door bloemstylist Anton van Duijn, zoals de natuur dat ook graag doet. Bij het creëren van de bossen maakt Anton gebruik van seizoensbloemen. De bloemen zijn gewikkeld in gerecycled papier en worden met de hand ingepakt.

Bloomon

Klein woongeluk

Klein woongeluk = altijd verse bloemen op de eettafel! En dat kan, met een bloemenservice naar jouw keuze. Je kunt namelijk zelf kiezen hoe vaak je bloomon wilt ontvangen en hoe groot het formaat van de bos mag zijn. Kies voor een wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse bezorging. Een kleine bos is genoeg voor een aardig verwenmoment voor jezelf (elke week een verrassing aan je deur!), terwijl de hele buurt meegeniet van het formaat large. Als je met vakantie gaat kun je je bezorging eenvoudig wijzigen, pauzeren of opzeggen. Geen gedoe, daar staat bloomon voor. En daar houden wij van.

Extra lang genieten

bloomon levert rechtstreeks van de kweker. Binnen 36 uur gaan de bloemen van het land naar jouw vaas, dat betekent dus extra lang van de bloemen genieten. Gun je iemand ook zo’n weelderige bos? Geef eens een giftcard cadeau. De bossen worden gratis thuisbezorgd, ook ’s avonds. Erg handig.

Bloomon herfstboeket

Het verhaal

Nieuwsgierig waar, wanneer en door wie bloomon is opgericht? De keywords: bier, een blanco papier en bloemen. bloomon werd bedacht door Patrick, Bart en Koen met het doel om een beetje geluk te bezorgen in de vorm van bloemen. Missie geslaagd! Wil jij ook klein woongeluk in huis halen? Dat kan hier. Dan krijg je een mooie vaas gratis bij je eerste bestelling!

Bron: in samenwerking met bloomon

nog meer: wooninspiratie