Kartonnen klok

Een gestileerde vorm en leuk materiaal maken van deze kartonnen klok geen alledaags uurwerk. Het is namelijk gemaakt van geperst eierdozenkarton. 

kartonnen klok

Kartonnen klok

De rustige kleur geeft deze klok een rustige uitstraling, maar als men hem eenmaal heeft gezien dan is ie het onderwerp van gesprek. Want een kartonnen klok zie je natuurlijk niet iedere dag. Het klokje is 23 cm hoog en 35 cm breed, werkt op een AA-batterij en is te verkrijgen via de vtwonenshop. Wil je het klokje eerst zien voordat je ‘m koopt? Dat kan bij Basiclabel en Nijhof. Zet de klok op een schouw en laat hem de eyecatcher van jouw interieur worden.

Bron: vtwonen

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Anoniem op 3 maart 2012 om 21:11

Hallo, Ik ben op zoek naar dit kartonnen klokje. Verkopen jullie deze niet meer via de webshop?

>

Anoniem op 28 september 2011 om 07:19

We kunnen dit helaas niet meer achterhalen voor je... Het lijkt veel op een sloophoutentafel. Je vindt deze bv. via Combitex. Kijk even in hun assortiment via http://www.com-anders.nl/assortiment/Meubelen/ en selecteer vervolgens een vestiging. Of neem even contact met ze op. Succes! Groeten, vtwonen

>

Anoniem op 27 september 2011 om 19:58

Vind vooral het tafeltje erg mooi waar het klokje op staat, waar zou ik dat kunnen vinden en wat voor hout is er gebruikt?

Shop suggesties

Inspiratie suggesties