WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hartjes in huis

Elk huis kan een extra beetje liefde gebruiken. Want liefde heb je nooit genoeg! Dit doe je heel simpel door accessoires in de vorm van hartjes aan je interieur toe te voegen. Zonder dat het te zoetsappig wordt. De leukste hartjes accessoires maak je zelf of koop je in de onderstaande shops.hartjes in huis

Maak hartjes voor in je huis

Zelf hartjes maken is eigenlijk heel eenvoudig. Je knipt ze uit papier of uit stof. Maar je kunt ook hartjes haken. Bijvoorbeeld voor aan een hartjesslinger. Leuk voor aan de deur, kast of aan de gordijnroede. Ben je niet zo’n kei in haken, dan maak je hartjes van stof. Uit verschillende oude lapjes of kledingstukken knip je hartjes. Deze hartjes naai je aan elkaar met fiberfill ertussen. Ook hier kan je een leuke slinger van maken. Tip: naai ook enkele uitgeknipte hartjes met een paar steekjes op kussenslopen. Leuk voor op de bank of op het bed.

Zelf leuke woonaccessoires maken met hartjes is eenvoudiger dan je denkt. Neem nou deze hartjesvaas. Met een watervaste stift schrijf je een liefdevolle tekst én natuurlijk een hartje op een vaas. Zo simpel, maar zo stijlvol.

Woonaccessoires hartje

Online zijn er natuurlijk ook tal van hartjes voor in je huis te koop. Neem bijvoorbeeld deze vtwonen foto/kaartenhouder in de vorm van een hart. Je kunt het ook nog subtieler aanpakken. Bijvoorbeeld met deze kastknoppen met hartjes erop.

Wees niet te overdadig met hartjes, dan wordt je huis te zoetsappig. Door kleine details met hartjes toe te voegen, blijft het leuk.

Hartjes op Pinterest

Voor meer hartjes inspiratie bekijk je eens de boards op Pinterest met het onderwerp ‘hearts’. Hier vind je prachtige foto’s, plaatjes en leuke ideeën om zelf in je huis toe te passen. Print ook eens wat mooie afbeeldingen uit en plak ze met masking tape op de muur, of prik ze op een prikbord.

nog meer: wooninspiratie