WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Etsy

Etsy is een begrip geworden in de wereld van kunst, lifestyle en zelfmakers. Wij zijn helemaal fan van deze website. Je vindt er de leukste zelfmakers, webshops en inspiratie. De hoogste tijd dat jij er kennis mee maakt.
etsy

Etsy = uniek

De website Etsy is de grootste marktplaats voor het kopen en verkopen van zelfgemaakte spullen. De site staat vol met unieke handgemaakte accessoires, speelgoed, interieuritems en nog veel meer. Dus wil je eens een keer geen dertien in een dozijn tas? Zoek dan een prachtexemplaar uit bij Etsy. Naast handgemaakte artikelen vind je er ook vintage. Fijn!

Tip: sla tijdens het shoppen bij Etsy je favoriete artikelen op. Dit doe je door een account aan te maken en vervolgens en item als favoriet te selecteren. Zo verzamel je eerst de leukste spullen en maak je pas aan het eind een keuze.

Zelf verkopen bij Etsy

Ben je zelf zo’n creatieveling die het hele huis vol heeft liggen met zelfgemaakte spullen of vintage? Denk er dan eens over na om deze ook via Etsy te verkopen. Dit kan je een hoop geld opleveren. De artikelen moeten wel echt allemaal handgemaakt zijn en de vintage minstens 20 jaar oud.

Inspiratie en blog

Naast een marktplaats is Etsy ook een inspiratiesite. Meerdere malen per dag verschijnen er blogs op de site. Variërend met lekkere recepten, handige weetjes, inspirerende foto’s en filmpjes. Leuke ideeën in overvloed!

Kijkje op het kantoor van Etsy

Achter zo’n leuke site moet een leuk bedrijf zitten. Het kantoor van Etsy zit in Brooklyn en is een compleet museum met unieke en prachtige creaties. Echt een weerspiegeling van de website zelf.

nog meer: wooninspiratie