WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Bij een witte vaas past alles

Met een witte vaas komt de kleur van de bloemen extra mooi uit. Maar ook zonder bloemen is een witte vaas heel decoratief. Er zijn witte vazen in heel veel soorten en maten. Op vtwonen kun je heel veel inspiratie opdoen voor het toevoegen van een witte vaas aan je interieur. Wil je een witte vaas kopen? Online heb je enorm veel keus. Creëer een stilleven met mooie items in verschillende tinten wit. Het wit wordt spannender door de contrasten in vorm en glans.

witte vaas

Vaas van Cora Verhoog

Verse bloemen zorgen voor een feestelijk effect. Maak met persoonlijke accessoires, kunst én verse bloemen een telkens wisselend stilleven. Op het IKEA-kastje op de foto staat een hoge witte vaas van keramiste Cora Verhoog. Cora Verhoog maakt keramiek waarin zij plastic voorwerpen zoals een emmer, ballen en schalen geheel of gedeeltelijk, als vaste of losse elementen verwerkt. Het transparante roze schaaltje en de glanzend groene lamp spelen met de kleuren van de bloemen.

Grote witte vaas

Maak in huis een groot gebaar met één XL-item, bijvoorbeeld een XL vaas. Of dit nu een lamp, grote vaas of bank is dat maakt niet uit. Met een item van zeer grote afmetingen maak je een statement. En je laat de ruimte met één zo’n item meteen groter lijken. Ideeën opdoen? Lees hier alles over de XL-spiegel, XL-kroonluchter, XL-dienblad en de XL-bureaulamp.

Witte vazen shoppen?


Bron: vtwonen december 2011 | Fotografie Louis Lemaire | Productie insidehomepage.com | Styling Esther Jostmeijer

nog meer: wooninspiratie