WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Bespaar samen met Toon op je energieverbruik

In samenwerking met Eneco

Je woont prettig en voelt je fijn in huis, maar de maandelijkse vaste lasten baren je zorgen. Huur, contributies, telefoonkosten en de energierekening; het is altijd weer schrikken aan het eind van de maand als je geconfronteerd wordt met de enorme lijst afschrijvingen. Herken jij dit schrikmoment en wil je meer inzicht in je kosten? Pak dan vandaag nog de energierekening aan, samen met Toon van Eneco.

Hoe ziet Toon eruit?

Toon is een revolutionaire thermostaat van Eneco met een modern, plat design en eenvoudige touchscreen. Deze thermostaat regelt niet alleen de warmte in huis, maar geeft ook inzicht in je energieverbruik. Toon hangt midden in de huiskamer, zodat je regelmatig je energieverbruik kunt zien en vergelijken: per uur, dag, week, maand en jaar. Zo signaleer je pieken, pak je sluipverbruik aan en voorkom je onnodig hoge rekeningen. Actieve meldingen zorgen ervoor dat je direct weet wanneer je energieverbruik hoger is dan ingeschat en geven je de mogelijkheid om in te grijpen.

Handige app

Toon is makkelijk te bedienen via de touchscreen en met de gratis app ook op afstand bedienbaar. Met de app kun je vanaf je werk alvast de thermostaat aanzetten, zodat je thuis komt in een warm huis. Ook kun je altijd en overal je actuele energieverbruik inzien. Daarnaast profiteer je met Toon van extra services, zoals gratis software updates, maar ook actuele weer- en verkeersinformatie.

De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Vier programmeerbare snel standen
  • Inzicht in actueel energieverbruik
  • Grafieken van het verbruik opgesplitst in stroom en gas
  • Waarschuwing voor bijbetalen op de jaarnota
  • Extra services als de app om Toon op afstand te bedienen
  • Weer- en verkeersinformatie gewoon op je thermostaat

Angela test voor jou

Toon geeft je inzicht in je eigen energieverbruik en helpt hoge rekeningen te voorkomen. Klinkt allemaal als muziek in de oren, maar werkt het ook echt? Angela Groothuizen deed voor jou een test. Haar ervaring met Toon vind je in onderstaande video:

Meer informatie vind je op eneco.nl.

nog meer: wooninspiratie