WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Badkamer accessoires

Heb je net een nieuwe badkamer maar ben je nog niet helemaal tevreden met het eindresultaat of ben je juist je oude badkamer zat? Ga dan aan de slag met accessoires in de badkamer! Je maakt je badkamer er persoonlijker door en creëert meer sfeer.
Breng met accessoires kleur en sfeer in je badkamer

Badkamer accessoires

Als je kleur wilt aanbrengen in de badkamer hoef je daarvoor niet direct je tegels of badkamermeubel voor aan te passen. Ook met accessoires kom je al een heel eind. Koop bijvoorbeeld je handdoeken in in twee kleuren, rol ze mooi op en leg ze in het zicht (plank, mand of rekje). Pas daar je douchegordijn, vloerkleed, tandenborstelhouder en zeepbakje op aan en foila de badkamer straalt meteen een bepaalde kleur en sfeer uit.
Wil je graag een bepaalde stijl aanbrengen in de badkamer? Ook dat kan heel eenvoudig met een paar simpele accessoires.

Zo creëer je een oosterse sfeer door een paar hammamhanddoeken op te hangen, zet een of twee hammamproducten in het zicht (ja juist in het zicht omdat de verpakking altijd al zo mooi is) of gebruik een met de handgemaakte aluminium box als wasmand. Kijk eens bij Ottomania of Moga Moga voor oosterse badkameraccessoires.

Klassieke sfeer

Wil je liever een klassieke uitstraling? Enkel het gebruik van de kleuren zwart en wit geeft al een klassiek gevoel. Ga voor een combinatie van zwarte en witte handdoeken. Qua materiaal kun je verder het beste kiezen voor accessoires met een hoog glans gehalte of glas.
Een romantische sfeer bereik je door bijvoorbeeld alleen al een klein vaasje met een bloem erin. Gebruik verder vooral pasteltinten.
Heb je kinderen die douchen maar een vervelende noodzaak vinden? Maak er dan een feestje van in de badkamer. Versier de tegels met interieurstickers, bijvoorbeeld met de ‘Piraatje spelen stickers’ van Style Your Tile. Laat de kinderen het douchegordijn uitzoeken en zet her en der wat badeendjes neer.

De prijs van badkameraccessoires kan nogal uiteen lopen. Hou jevan verandering en ben je op zoek naar accessoires voor een mooi prijsje. Kijk dan eens bij de Home collectie van H&M, Ikea en Hema. Maar ook bij de meeste bouwmarkten verkopen ze badkameraccessoires.

nog meer: wooninspiratie