WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

5x kleine smaakmakers

Soms kan net die ene accessoire het verschil maken in je interieur. Daarom zetten we 5 kleine smaakmakers op een rij die je huis meteen een andere look geven.

1. Kaarsenhouder

Een kaars brengt warmte en gezelligheid in huis. Zo’n kaars verdient zelf ook een mooie presentatie. Zet hem op een originele kaarsenhouder, of maak deze leren wikkels zelf! Een simpele kaars wordt zo een echte smaakmaker.

leren wikkels

2. Stolp

Een stolp is de perfecte manier om bijzondere items in de spotlight te zetten. Cluster bijzondere kleine accessoires bij elkaar. Mini plantjes, vaasjes, souvenirs; noem maar op! Een stolp verveelt nooit, omdat je er altijd weer iets nieuws onder kunt zetten.

Stolp

3. Krukje

Een klein krukje is niet alleen bedoeld om op te zitten, je kunt het ook als tafeltje gebruiken. Zet er je stapel tijdschriften op of andere accessoires. Zo houd je ruimte over én het staat nog eens heel mooi. Een bijzondere smaakmaker voor ieder interieur.

houten krukje met accessoires4. Boekenhouder

Een boekenhouder is een aanwinst voor iedere boekenliefhebber. Maar zelfs als je het boek niet leest, geeft een mooie boekenhouder een bijzondere twist aan je interieur.

boekenhouder5. Leefspreuk

Jouw leefspreuk of een mooie illustratie; dat verdient een mooi plekje in huis. Omlijst hem en hang hem op een speciale plek. Zo word je iedere keer als je er langs loopt herinnerd aan die mooie tekst of tekening. Weet je niet waar je het lijstje aan op moet hangen? Deze originele katrol kun je zelf maken.

lijstje met quote

Shop hier de mooiste kleine smaakmakers

smaakmakers accessoire

Bron: 1. vtwonen – 2. vtwonen 13-2015 | Fotografie Jeltje Fotografie – 3. vtwonen 10-2014 | Fotografie en styling Jeltje Janmaat – 4. vtwonen 05-2014 | Fotografie Barbara de Hosson – 5. vtwonen 13-2015 | Fotografie Sjoerd Eickmans | Styling Kim van Rossenberg

nog meer: wooninspiratie