WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

7 accessoires onder de 20 euro voor ieder interieur

Laten we eerlijk zijn, woonaccessoires zijn niet altijd goedkoop. Gelukkig kun je er met een klein budget toch leuk bijzitten thuis. Of je nu een minimalistische, landelijke, eclectische, retro of industriële woonstijl hebt, deze accessoires onder de 20 euro staan altijd goed.

Fotolijsten

Foto’s maken een huis authentiek. Ze zijn uniek, bijzonder en brengen je terug naar de tijd waarin je besloot het moment vast te leggen. Je hoeft natuurlijk geen eigen foto’s in lijsten te stoppen. Posters of zelfgemaakte kunstwerken doen het ook goed. Ga je op vakantie, neem dan mooie vondsten mee, zoals stoffen, bladeren of bloemen om ze vervolgens in de fotolijsten te vereeuwigen.

Net even anders

Accessoires onder de 20 euro saai? Echt niet. Als iets er leuk uitziet én praktisch is, zit je dubbel goed. Maar soms is een accessoires zó leuk dat het geen gebruiksfunctie hoeft te hebben. Die zet je gewoon weg als decoratieve objecten om de ruimte nét wat extra’s te geven.

Lekker handig

Soms zie je iets waarvan je meteen denkt: dát is handig. Had je er eerder nooit aan gedacht om het aan te schaffen, kun je zodra je het hebt niet meer zonder. Deze items zijn handig én hartstikke stylish verantwoord.

nog meer: wooninspiratie