WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

9 stofzuigers tot 150 euro voor een súperschoon huis

Heb je een hekel aan stofzuigen of doe je het ’t liefst elke dag? Wat je voorkeur ook heeft, zo eens in de week moet je weer aan de bak. Ben je toe aan een nieuwe stofzuiger of had je er nog geen? Dan ben je hier op de juiste plek. We hebben de fijnste stofzuigers met een zacht prijsje voor je geselecteerd.

Lekker compact

Heb je niet veel te stofzuigen of grijp je regelmatig naar de bezem, dan is een kleine stofzuiger of kruimeldief helemaal jouw ding. Lekker handzaam en zakloos dus nog eens goed voor het milieu. En een groot pluspunt: deze stofzuigers zijn makkelijk op te bergen (ja, ze passen zelfs in het keukenkastje).

Stofzuigers zonder zak

Elke keer de goede maat vinden, door de stofzuigerzakken heen zijn of een gescheurde zak opruimen. Met deze stofzuigers-zonder-zak weet je zeker dat je deze problemen niet meer hebt. Je leegt het vuilreservoir gewoon met de hand en gooit het in de prullenbak. Fijn voor het milieu en je portemonnee.

Alleskunners

Hoe geweldig is het als je maar één stofzuiger nodig hebt voor tientallen zuigklussen. Stof, zand en as kunnen niet op tegen deze krachtige stofzuigers. En dat voor die prijs. Scheelt weer in de bezemkast!

nog meer: wooninspiratie