WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

7x persoonlijke moederdagcadeaus die je laat maken

Niet vergeten! Op zondag 9 mei is het Moederdag. Een bos bloemen en chocolade is áltijd leuk, maar persoonlijke moederdagcadeaus zeggen vaak meer. Daarom hier 7 ideeën voor een persoonlijk moederdagcadeau dat je speciaal voor haar laat maken. Zo verras je je (schoon)moeder, oma, lieve vriendin of iemand anders die in het zonnetje gezet mag worden.

vtwonen | 55 jaar jubileum klei versiering cadeau

vtwonen ♥

moeders

Tip van de redactie: begin vroeg. Als je nu alvast kijkt naar persoonlijke moederdagcadeaus komen ze nog op tijd binnen voor Moederdag. Succes!

1. Kaart van stad

Is er een bijzondere locatie die extra aandacht verdient? Bijvoorbeeld de geboorteplek van je moeder, stad waar ze is opgegroeid óf die ene vakantieplek waar ze het liefst naar terug blijft gaan. Bij Wijck kun je een eigen kaart laten maken van (bijna) elke plek ter wereld. Super persoonlijk en het staat ook nog eens leuk in het interieur!

2. Persoonlijke tekening

Etsy is het walhalla voor alle creatieve geesten en daarmee de perfecte plek voor leuke cadeaus. Deze Etsy kunstenaar maakt een minimalistische tekening op basis van een foto. Niet helemaal je stijl? Kijk verder op Etsy rond voor nog meer kunstenaars.

3. Familieportret

Wat is er nou een persoonlijker moederdagcadeau dan een foto met al haar geliefden? Een familie- of vriendenportret blijft een goed én persoonlijk cadeau. Lokaal zijn er genoeg fotografen te vinden. Misschien nu wat lastig met alle maatregelen, maar dan hebben jullie iets speciaals om naar uit te kijken.

4. Foto laten printen

Al een familieportret gemaakt? Of het je een andere foto die uitgelicht mag worden? Er zijn verschillende materialen waarop je foto’s kunt printen. Op canvas blijft natuurlijk mooi. Maar ook acrylglas is een optie. Voor moeders die van een landelijke stijl houden past een foto gedrukt op hout goed in het interieur.

BEKIJK DE VIDEO
Zo dek je een feestelijke tafel voor Moederdag

5. Ster van het tijdschrift

Wanneer je moeder fan is van tijdschriften is dit voor haar hét cadeau onder de moederdagcadeaus! Maak haar de ster van haar eigen magazine. Bij My Glossy is dit te maken met leuke templates en persoonlijke verhalen. Zo voelt ze zich vast net Linda de Mol.

6. Tegeltjeswijsheid

Voor alle moeders die zelf op de meest bijzondere, mooie of hilarische spreuken komen: geef een persoonlijke ‘tegeltjeswijsheid’ cadeau. Zo kan die ene zin die vaak gezegd wordt voor altijd vastgelegd worden. De tegeltjeswijsheden vind je bij fotofabriek.

7. vtwonen college kleur in huis

Is de gelukkige in kwestie een echte fan van interieur? Dan is de nieuwe cursus vtwonen college kleur in huis wat voor haar! Door advies van de vtwonen stylist Fietje leert ze alle ins and outs over kleuren in het interieur.

nog meer: wooninspiratie