WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

5x waarom alleen wonen heerlijk is

De hele bank voor jou alleen, geen wooncompromissen sluiten en niemand die ziet dat je al het hele weekend in je onesie loopt. Zo zijn er nog veel meer voordelen te noemen van alleen wonen. 5x waarom alleen wonen heerlijk is.

1. Languit op de bank

Dat ene lekker hoekje op die zalige loungebank, die is altijd vrij voor jou. Afstandsbediening bij de hand en geen enkele discussie over welke serie of film wordt gekeken.

2. Diagonaal in bed

Het hele bed voor jou, hoe lekker is dat? Niemand die een ruk aan het dekbed geeft, zodat jij zonder ligt. En of je nu links, rechts of schuin ligt, jij mag het helemaal zelf weten. Alleen wonen betekent ook nooit veel te vroeg wakker worden door je huisgenoot en de hele dag in bed blijven is ook dikke prima.

3. Geen wooncompromissen

Geen ruzies of net-niet compromissen in de woonwinkel, maar gewoon jouw favoriete behang in jouw lievelingskleur. En niemand die zeurt en zucht bij de zoveelste plant, kussen, kaars of andere overbodige aankoop.

4. Altijd jouw favoriete eten

Nog zo’n voordeel van alleen wonen: elke dag is jouw dag. Op eet-gebied dan. Want wil jij op maandag sushi, maar ook maar op dinsdag en woensdag? En, waarom niet, ook op donderdag? Dat kan gewoon! Verder eet niemand jouw voorraad snaai- en snoepgoed op zonder dit te melden.

5. De badkamer is jouw domein

Niemand die zegt dat je te lang onder de douche staat, je wordt niet weggeduwd voor de spiegel wanneer het allemaal te lang duurt. En er is voldoende plek voor jouw hele arsenaal aan beautyproducten. Alleen wonen betekent geen tubes zonder doppen (of juist wel, maar dan heb jij het tenminste gedaan), niemand die jouw dure shampoo of tandenborstel gebruikt en de toiletbril altijd in in jouw stand. Moeten we nog verder gaan?

nog meer: wooninspiratie