WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

4x woonidee: ruimtelijke uitstraling creëren

Om ruimtelijk te wonen hoef je niet veel grond te hebben. Noor woont in een loft in Amsterdam Nieuw-West en door haar witte interieur weet ze er een geheel met ruimtelijke uitstraling van te maken. Weten hoe ze dat doet? Hier zijn 4 ideeën voor een ruimtelijke uitstraling.

vtwonen 04-2021 | balustrade met thuiswerkplek voor kantoor
Bureau Signaal Interieur & Wonen. Eames-stoelen en muismat Vitra. Vloerkleed vtwonen. Plafondlamp Teti en bureaulamp Tolomeo van Artemide. Glazen vaas Bloomon. Takken en prullenmand H&M Home. PC Apple. Pennenbak Serax. Kartonnen pennenbak Harvest & Co. Ornament gekocht in Frankrijk. Zwarte blinds Veneta. Gordijnen Evert Groot.
vtwonen 04-2021 | opklapbed in logeerkamer gele slaapkamer met ruimtelijke uitstraling
Beddengoed en takken H&M Home. Vloerkleed vtwonen. Gordijnen Evert Groot. Zwarte blinds Veneta. Plafondlampen Teti van Artemide.

1. Thuiswerken op hoogte

Een balustrade langs een vide is een prima plek om veel werkruimte te maken. Neemt niet veel plaats in en geeft toch een heel ruim gevoel.

2. Twee-in-een kamer

Geen zin in een logeerbed in de werkkamer? Een opklapbed in een kast is de oplossing om het netjes weg te werken.

LEES OOK
4x woonidee: creëer een zen en opgeruimd huis

vtwonen 04-2021 | kapstok in hal van loft
Leren kapstok, kledinghangers Bolia.
vtwonen 04-2021 | keuken zonder keukenkastjes met ruimtelijke uitstraling
Keuken Kvik. Stalen deur Preferro. Glaswerk Bolia. Witte vaas met oren, wit bord, zwarte bloempot Serax. Witte vaasjes Dille & Kamille. Peper- en zoutmolen Menu. Zwarte vogel Normann Copenhagen. Zwarte vaas, broodplank H&M Home. Zwarte fruitschaal Loods 5. Zwarte kraan Quooker. Kruidenbak Ikea.

3. Originele kapstok

Losse lussen aan de muur in de hal zijn een origineel alternatief voor de gewone kapstok. Met bijpassende kledinghangers maak je het compleet en het oogt ook nog eens minder rommelig.

4. Bovenkasten

Zonder bovenkasten blijft een keuken ruimtelijker. Door met een lange wandplank te werken, creëer je toch genoeg ruimte om glazen en servies op te bergen.

BEKIJK DE HELE WONING
Binnenkijken in een witte loft met compleet nieuw interieur

nog meer: wooninspiratie