WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3x simpel en snel grafisch design in huis

Grafische prints zijn dé eyecatchers in huis. Of het nou een behangetje, kussen of dekbedovertrek is; een grafische print past in elke kamer. We zijn er niet voor niets gek op! Daarom geven we je 3 snelle en simpele stylingtips.grafisch dekbedovertrek

Slaapkamer

Heeft jouw slaapkamer een opkikker nodig? Kies dan voor een dekbedovertrek met een print. Valt lekker op en is zo toegepast. Laat de rest van de slaapkamer rustig en gebruik eerlijke materialen zoals aardewerk, riet en katoen. Zo heb jij straks je eigen hotelkamer!

grafische kussenhoezen

Woonkamer

Een kussen met grafische print voelt zich thuis in een stoer interieur. Een zwart-wit kussen komt goed tot z’n recht in een ruimte met een lichte basis en donkere meubels. Geen stoer interieur? Niet getreurd! Kussens met grafische prints doen het natuurlijk ook prima in een Scandinavisch interieur.

grafisch behang

Kinderkamer

Geef je kinderkamer karakter met grafisch behang op de wand. Wat een speelse blikvanger! Hang een paar ringen op, zet een bok neer of ga voor een grote bal voor de finishing touch. Uren speelplezier gegarandeerd! PS. Houd je wel een oogje in het zeil in zo’n fijne speelkamer?

nog meer: wooninspiratie