WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wat een jaar! 10x een dikke dank-je-wel voor jou

Wat een jaar hebben we achter de rug… een jaar vol verandering, aanpassen en nog eens aanpassen. Vergeet je niet jezelf af en toe een schouderklopje te geven omdat je het toch allemaal maar gefixt hebt? Nog niet gedaan? Dan een shout out voor jou lieve vtwonen lezer / volger / kijker, want jij hebt ervoor gezorgd dat 2020 voor ons ondanks alles een gouden randje heeft gekregen. 10x onze hoogtepunten en daarom 10x een dikke dank-je-wel.

vtwonen | 55 jaar jubileum feeststoel
Voeringstof (boerenbonthal.nl). Bankje Bella van Bolia (vtwonen.nl). Gebloemd kussen, driedelige suède dozenset champagnecoupe. sierdoosje (nordal.eu). Crêpepapieren slingers (partydeco.nl).

1. vt tv: online video’s

Omdat we allemaal niet genoeg kunnen krijgen van stylen en veranderen, zijn we gestart met vt tv. Wanneer het inrichten van het huis overweldigend voelt, scroll dan even door het video-aanbod. In elke video wordt een klein woonprobleem of concrete hoek van het huis aangepakt, zodat styling behapbaar wordt. De vtwonen stylisten laten stap voor stap zien hoe je met kleine veranderingen grote resultaten behaalt.

2. vtwonen college

Al jaren onze wens en in 2020 eindelijk werkelijkheid: de deuren van ons eigen vtwonen college gingen open. Stylisten Marianne, Fietje en Liza geven tijdens deze cursus online les in indelen, materiaal- en kleurkeuze en stylen. Mét de mogelijkheid om via live sessies op Facebook de stylisten de hemd van het lijf te vragen. Met deze informatie kan iedereen van z’n huis een vtwonen droomhuis maken.

De eerste cursus zat razendsnel vol, maar aanmelden kan inmiddels weer!

vt college met stylisten Liza, Marianne en Fietje

3. vtverbouwen

In dit thuisblijf-jaar gingen we massaal aan de slag in huis. De lancering van vtverbouwen, als special en nieuwe pijler op onze site, kwam dus als geroepen voor klussend Nederland en België. 

4. Nieuwe specials

Onze nieuwe specials vtwonen Tuin, DIY en het vtwonen zomerboek vlogen de winkels uit. Daarom zijn we trots op onze redactie, die dit toch maar allemaal vanaf de zolderkamer, keukentafel en andere geïmproviseerde thuiswerkplekken voor elkaar bokste.

5. Instagram

Ineens wat het zover: we passeerden de magische grens van 800.000 volgers op Instagram. We zijn apetrots en blij met jullie enthousiaste en positieve reacties op vtwonen en op elkaar. Op naar de 900.000 en wie weet snel de miljoen!

6. vtwonen voorjaarshuis

Heb jij ook weer meegedaan aan de leukste prijsvraag van het jaar, het vtwonen voorjaarshuis? Wat hebben we genoten van jullie inzendingen, er werden honderdduizenden producten gepind.

Rozemarijn was dit jaar de gelukkige creatieveling die een voorjaarshuis van maar liefst 10.000 euro won. Bekijk het prachtige eindresultaat.

7. Weer verliefd op je huis

Begin deze maand sloten we alweer het dertiende seizoen van vtwonen weer verliefd op  je huis af. Helemaal leuk, onze spiksplinternieuwe stylist Liza trok met haar debut-uitzending bijna een miljoen kijkers. Wow!

8. Happy Days & Feestkalender

Tijdens de vtwonen Happy Days liepen de kortingen in de vtwonen shop tot wel 50% op. En ook nu in december was het weer raak. Met de Feestkalender viel er elke dag een verrassing te ontdekken – van winactie tot superkorting – speciaal voor jou als woonliefhebber. 

9. Nieuwe vtwonen collecties

Er waren dit jaar ook weer gloednieuwe vtwonen collecties, stuk voor stuk met een hoog moet-ik-hebben gehalte, al zeggen we het zelf.

Bijvoorbeeld het bekende vtwonen servies, maar dan in mat-zwart, nieuwe PVC-vloeren, tafels, kasten, stoelen en niet te vergeten marmeren tegels in sfeervol licht- en donkergroen. 

10. Magazinemerk van het jaar

En of dit nog allemaal niet genoeg was, werd vtwonen als klap op de vuurpijl uitgeroepen tot magazinemerk van het jaar. Tijdens een digitale awardshow werd de felbegeerde Mercur aan vtwonen uitgereikt. Bekijk hier hoe ontzettend blij we zijn met deze prijs!

Dikke dankjewel

We zijn dankbaar dat we jullie tijdens dit onzekere jaar hebben mogen inspireren. Hopelijk hebben we kunnen bijdragen aan het knusser maken van jullie thuis, iets waar we nu meer dan ooit behoefte aan hebben. Dank, lieve fan, en proost op 2021.

nog meer: wooninspiratie