vtwonen

10 tips voor de win een voorjaarshuis-actie

Het is zover! De voorjaarshuis-actie is begonnen. Van woensdag 18 april 7.00 uur t/m dinsdag 24 april 19.00 verzamel je op vtwonen.nl je favoriete woonspullen voor jouw gedroomde vtwonen voorjaarshuis. De winnaar krijgt alle items t.w.v. € 10.000,- thuisbezorgd. Wie de winnaar wordt? Dat bepaalt de jury, bestaande uit hoofdredacteur Carlein Kieboom en stylisten Fietje Bruijn, Liza Wassenaar en Marianne Luning. Maar hoe zorg je er nou voor dat jij deze droomprijs in de wacht sleept? Wij geven je 10 tips.

vtwonen voorjaarshuis-actie 2018

1. Bezint eer ge begint

Zoek niet meteen producten bij elkaar maar ga eerst op ontdekkingstocht: hoe ziet jouw droomhuis er uit? Maak bijvoorbeeld een moodboard op Pinterest, neem een stapel vtwonen-magazines erbij of ga een middagje binnenkijken. Het gaat namelijk niet alléén om de (precies!) € 10.000,- aan producten: de jury kijkt ook naar het totaalplaatje. Zorg er dus voor dat de producten goed bij elkaar passen.

2. Voor het hele huis

Denk aan alle ruimtes in huis. Ga naast een bank, vloerkleed en eettafel ook voor een kapstok, dekbedovertrek, kaarsen voor in de badkamer of een bureau voor de kinderkamer. ‘Vergeet ook buiten niet, het is ten slotte een voorjaarshuis!’, aldus hoofdredacteur Carlein Kieboom.

3. Ga strategisch te werk

Begin met de basis. Kies eerst de meubels en grote blikvangers zoals een vloerkleed uit. Kies daarna de accessoires.

4. Mix & Match

Wil jij opvallen? Speel het dan niet op veilig maar durf risico’s te nemen. Carlein: ‘Mix en match met verschillende kleuren, merken en materialen. Zo zorg je ervoor dat jouw persoonlijke stijl naar voren komt.’

5. Leer van de stylisten

Inspiratieloos? Zet een kop thee, kruip onder een plaid, kijk de afleveringen van ‘Weer verliefd op je huis’ terug en leer van Fietje, Frans, Marianne en Wendy. Of doe de test en kom erachter welke stylist er in jou schuilt.

6. Ontdek de voorjaarshuisomgeving

Als je barst van de inspiratie is het tijd om concreet aan het werk te gaan. Ga op ontdekkingsreis door onze de voorjaarshuisomgeving. Ontdek welke producten niet mogen ontbreken in jouw voorjaarshuis of plaats ze alvast in jouw voorjaarshuis.

Handig: Doe de voorjaarshuis-test en ontdek de merken in onze shop die bij jouw woonstijl passen.

7. Passen en meten

Lekker hoor, zo ongegeneerd ‘shoppen’ voor € 10.000,-. Maar pas op, want straks ben jij de gelukkige winnaar. En dan ontvang je alle geselecteerde producten ook daadwerkelijk thuis. Kijk dus goed of alle items wel in je huis passen. En misschien moet er nog even overlegd worden?

8. Spread the word

Want sharing is caring! Als je zelf niet wint, kun je zo misschien nog genieten van het voorjaarshuis van je zus/vriendin/nichtje/buurvrouw. Of ben jij de concurrentie te snel af?

9. Neem je tijd

Dit keer duurt de actie niet één dag, maar een hele week. Dit betekent dat jij een week lang de tijd hebt om jouw voorjaarshuis te verzamelen. Laat het dus niet op een dag aankomen, maar neem de tijd om stress te vermijden!

10. Have (lots of) fun!

Dat is eigenlijk onze belangrijkste tip. Enjoy!

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Anouk op 23 april 2018 om 17:28

Alleen het dromen over al die mooie spullen maakt het deelnemen al waard. Erg leuke actie! Ik ga duimen

>

Cyn op 20 maart 2018 om 19:36

Is er al meer bekend over wanneer de actie hervat wordt? :)

>

vtwonen op 21 maart 2018 om 09:45

Beste Cyn, nog niet. Er wordt nog druk nagedacht over de enige echte juiste oplossing!

>

griet op 18 maart 2018 om 22:39

Ik ben de hele avond bezig om in te loggen maar HELAAS !!!!
MISLUKT het steeds

>

Ineke op 18 maart 2018 om 19:46

Leuke actie maar ik krijg telkens een foutmelding. Dit was voor mij een unieke kans geweest om mijn interieur te vernieuwen. Jammer.

>

Joke op 18 maart 2018 om 18:17

Ik kom niet eens op de site wordt er gewoon uitgegooid... jammer maar helaas, iedereen verder veel succes!

>

ER op 18 maart 2018 om 17:33

Echt niet leuk meer dit...........wat een geduld moet je hebben!

>

che op 18 maart 2018 om 17:01

ook ik kan al de hele dag in inloggen :(

>

Francis op 18 maart 2018 om 16:54

Zo'n leuke actie, maar ik word elke keer uit de site gegooid, heel vervelend :(

>

jannette op 18 maart 2018 om 14:12

Na uren proberen geef ik nu de moed maar op. Het lukt niet om op de site te komen. Erg jammer!

>

Rilana op 18 maart 2018 om 13:47

Ik ben ook al vanaf 9.00 uur vanochtend bezig, maar ik kom er niet meer door. De actie is erg leuk,,maar ik geef het bijna op.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties