In een foto album

Met een fotoalbum kun je meerdere foto's bundelen, zo raak je geen foto meer kwijt. Er zijn verschillende soorten fotoboeken, afhankelijk van jouw creativiteit kun je kiezen welk fotoalbum het beste bij jou past. 

Fotoalbum cadeau

Een fotoalbum kun je gebruiken om mooie en unieke herinneringen in te bewaren, bijvoorbeeld van een verjaardag of schooljaar. Daardoor kun je van een fotoalbum ook een mooi cadeau maken. Door bijzondere foto's binnen een thema te verzamelen en te bundelen heb je al snel een uniek en persoonlijk cadeau. 

Fotoalbum insteekhoes

Als je een stapel foto's wilt bundelen waar geen tekst bij hoeft, kun je het beste kiezen voor een fotoalbum met insteekhoezen. Zo kun je alle foto's snel en simpel in het album doen en heb je jouw creativiteit alleen nodig voor het maken van de foto's en de volgorde voor in het fotoalbum. 

Fotoalbum plakken

Als je wat meer tijd hebt en graag teksten wilt schrijven bij jouw foto's kun je kiezen voor een fotoalbum waar je zelf foto's in kunt plakken. Zo kun je jouw creativiteit gebruiken om de foto's op bijzondere wijze in te plakken en leuke of speciale teksten bij schrijven. Zo'n album is zeer geschikt voor bijvoorbeeld kinderen. 

Liever een lijst voor een foto? Bekijk alle fotolijsten