WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De vergrijsde keuken

Ontspannen? Dat doe je in de keuken. Maak van deze ruimte een rustpunt in huis door te werken met vergrijsde tinten. Geef de muren een likje verf en kies voor bijpassende keukenapparatuur en -accessoires in de juiste kleurtinten en materialen. (promotie)

Fornuis in vergrijsde tinten

Een fornuis van roestvrijstaal is een voor de hand liggende keuze in een vergrijsde keuken. Maar er zijn meer opties! Bij fornuisfabrikant Falcon heb je de keuze uit maar liefst twintig kleuren. Kies voor een van de natuurlijke tinten zoals Cream, Royal Pearl, Slate, Latte, Rose Taupe of Silver en het fornuis wordt de blikvanger van je keuken. De vrijstaande fornuizen van Falcon zijn er in verschillende maten (van 90cm tot 120cm) en stijlen. Voor zowel voor de landelijke vergrijsde keuken als de moderne vergrijsde keuken zijn geschikte modellen te vinden.

Achterwand en afzuigkap

Het fornuis is niet compleet zonder een bijpassende afzuigkap en achterwand. De professionele afzuigkappen van Falcon zijn ontworpen om de keuken fris te houden en matchen – niet geheel onbelangrijk – perfect met andere keukenapparatuur van Falcon. De afzuigkappen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten. Ook qua kleur valt er iets te kiezen. Kleuren zoals Latte, Slate en Taupe blenden mooi met vergrijsde tinten. Natuurlijk kun je ook gaan voor een van de basistinten: Stainless Steel, Black, Ivory of White. In combinatie met een strakke, roestvrijstalen achterwand maak je het fornuis helemaal af.

afzuigkap roestvrijstaal

Bijpassende accessoires als finishing touch

Maak de keuken af met mooie accessoires in vergrijsde tinten of kies juist voor accentkleuren die hier goed bij passen. Door te werken met materialen in natuurlijke tinten zoals een houten vloer en stoffen gordijnen maak je van de keuken een sfeervolle plek.

Accessoires in zachte tinten

Deze porseleinen pt, theepot in mintgroen en nude roze komt goed tot zijn recht in de vergrijsde keuken. De zachte pasteltinten laten zich gemakkelijk combineren met andere keukenaccessoires, zoals bijvoorbeeld de stijlvolle serviesset van Gordon Ramsay by Royal Doulton. De 12-delige set is verkrijgbaar in vier kleuren (wit, grijs, blauw en groen), stuk voor stuk mooie toevoegingen aan de vergrijsde keuken.

servies kleur

Taupekleurig keukenschort

Koken zonder vlekken te maken, het lijkt af en toe bijna onmogelijk. Een keukenschort is daarom geen overbodige luxe. Met het taupekleurige ZicZac schort bescherm je je kleding tijdens het koken tegen vieze spetters. Klaar met koken? Geef het schort een centraal plekje in de keuken, als een mooi accessoire in de ruimte.

Bron: in samenwerking met Falcon

nog meer: in de keuken