WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

7 hotspot terrassen in Den Haag

Eindelijk… We mogen weer een terrasje pakken. En de zon begint vaker en langer te schijnen. Dus trek eropuit en geniet van een lekker drankje! Dit zijn de 7 fijnste hotspot terrassen in Den Haag, van een rooftopbar met uitzicht over de Haagse binnenstad tot een beergarden in de oude kelders van het stadhuis.

leukste terrassen in den haag
Bron beeld: Bleyenberg

Bleyenberg

Naast vier verdiepingen heeft Bleyenberg een dakterras, waar je kunt genieten van een geweldig uitzicht over de Haagse binnenstad. Een ander leuk feitje: Bleyenberg is vernoemd naar de bedrijfsleider van de bouwmarkt die daarvoor in het pand zat.

Jamey Bennett

Jamey Bennett bevindt zich op de ‘Plaats’ in Den Haag en leent zich perfect voor een heerlijke lunch of borrel. Vanaf het grote terras kijk je in de verte uit op de Haagse Hofvijver.

The Beergarden

The Beergarden is gevestigd in de kelders van het oude stadhuis in Den Haag. Voor één ding zit je hier, zoals de naam waarschijnlijk al deed vermoeden, sowieso goed, en dat is bier. Beergarden serveert namelijk ruim honderd bieren. Er is ook junkfood (denk bijvoorbeeld aan burgers en snacks) voor erbij. Het terras bevindt zich op het plein voor de Grote Kerk. 

Pistache Café

Voor een healthy lunch ben je bij Pistache Café aan het juiste adres. Het café zit op de gezellige Prinsenstraat en heeft een fijn terras. Naast een gezonde lunch kun je hier ook lekkere taartjes bestellen. Zelfs gezonde taart, want bij Pistache worden suikervrije taartjes van SUE (zoet zonder suiker) geserveerd.

Hometown Coffee & More

Hometown staat voor goede koffie in allerlei varianten, van langzame V60 filterkoffie tot een latte met siroop voor de echte zoetekauw. Maar er is meer. Hometown serveert naast koffie ook verse thee, warme chocolademelk, smoothies, cocktails en bieren.

Pim Coffee Sandwiches & Vintage 

Pim Coffee zit op twee locaties in Den Haag, in het Zeeheldenkwartier en in de Wagenstraat. In de koffiebar hangt een gezellig huiskamersfeertje. Ondertussen kun je genieten van een heerlijke kop koffie of een sapje op het gezellige terras voor de deur.

MaMa Kelly

MaMa Kelly is prachtig van binnen, maar in de zomer is het terras van deze hotspot net zo fijn. Geniet van de zon en bestel ondertussen een heerlijke lunch of MaMa Kelly’s borrelplank.

Word jij blij van zo’n lijstje met terrassen in Den Haag? Bij vtwonen zijn we gek op verrassende lifestyle-adressen. Iedere maand verklappen we onze favorieten in het blad. In België en Nederland, maar ook in het buitenland. En hoera: de allerleukste hotspots vind je ook online.

nog meer: Hotspots