Green Lifestyle Store Kamerplant Coffea Arabica in Weckpot

De Coffea arabica weckpot van Green Lifestyle Store zorgt voor zichzelf en heeft slechts wat liefde nodig! Het plantje komt rechtstreeks uit Ethiopië en is de ideale plant als je geen groene vingers hebt!  De pot bootst de natuurlijke luchtvochtigheid van het leefklimaat van de plant na, waardoor de pot kan beslaan. Doordat de lucht met zijn voedingstoffen constant gerecycled wordt, leeft de plant tot wel twaalf maanden zonder externe verzorging.

Maak van je huis een thuis met groene kamerplanten! Met zoveel bijzondere soorten kamerplanten kun je alle kanten op. Probeer, ontdek en geef je interieur een groene boost! 

Bij de plant ontvang je vanzelfsprekend meer informatie over je nieuwe huisgenoot en wij geven tips hoe je zo lang mogelijk van hem kunt genieten. Elke plant heeft namelijk zo zijn voorkeuren qua verzorging. En juist omdat alles wat je over deze plant moet weten wordt bijgesloten, kun je hem ook perfect naar een ander sturen. De verpakking alleen is namelijk al een cadeautje! De plant wordt verzonden in een mooie cadeaudoos en wordt verzonden met speciaal transport. Dit transport is er in gespecialiseerd de plant goed af te leveren!

Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogtematen en vormen kunnen dan ook afwijken van de foto door bijvoorbeeld weersomstandigheden.

39,95

  • Kan alleen bezorgd worden in Nederland!
  • Vanaf 50,- Gratis bezorgd in Nederland!
  • Levering door Green lifestyle store
  • Let op! Dit product is een plant en kan niet geretourneerd worden.

over Green Lifestyle Store Kamerplant Coffea Arabica in Weckpot

specificaties

Productnummer:
170618
Hoogte:
30 cm
Diameter:
25 cm

klantbeoordelingen (0 beoordelingen)

Schrijf een review

geef een review

Alle velden met een * zijn verplicht. Privacy & cookies.

over het merk Green Lifestyle Store